2777
2789
قدیمی ها می دونن اقدس اولویه غلام نصاب و... چیه 😂 از اندر سم های اسیدی نی نی سایت پسر چوپونه

پسرچوپون کدومه دگ 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای بخدااااا نمیدونستم چیهالان تو کامتای یه تاپیک دیدم دارن مسخرش میکنن اما توضیحی نداده بودن....گوگ ...

همچین انسان های چندشی هست تو جهان…

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمی ها می دونن اقدس اولویه غلام نصاب و... چیه 😂 از اندر سم های اسیدی نی نی سایت پسر چوپونه

واای غلام نصاب

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
واای غلام نصاب

نامصب هر ماه پری میشیم یاد آوری میشه 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

پسرچوپون کدومه دگ

یه مدت یه پسر چوپون اینجا بود بیشتر عصر ها می یومد برا سرگرمی 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من این سمو یادم رفته بود الان افتاد تو ذهنم دوباره

سمیرا دس دراز

ماکارونی تو طبیعت 😂

دیگه یادم نمی یاد 

اهام اونی که گفت حامله ام داشتم لازانیا می پختم مادر شوهرم از پایین گفت وای لازانیا... 

داستان چند وقت پیش پارچه سبزه چی بود

من صبحش دیدم 

انگار پسره سرکار گذاشته بود اخرش گفته بود 

اکسلتون کردم چنتا شماره دارم با اونا میام

من نفهمیدم دقیقا قضیه چی بود

کسی می دونع میشه خصوصی بهم بگه 

خیلی کنجکاوم 🤭

یه مدت یه پسر چوپون اینجا بود بیشتر عصر ها می یومد برا سرگرمی

😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
به نام خدا اقدس خانوم برای سوپرایزهمسرش الویه رامالیده به چیزخودشوهرازسرکارآمده نان آورده نشسته باهم ...

یا امااااام 

خود چیزو خالی خالی نمیشه خورد حالا فک کن الویه هم بزنی روش🤮 

واقعا برام سواله مردا هم چیز زنشونپ میخورن؟