سررسید اجارمون شده صاحبخونه یهو ۶۵۰میلیون گذاشت رو پول پیش ماهم نداشتیم پدرشوهرم این ماه یک میلیارد و پانصد پول دستش اومده بود شوهرم گفت یه مقدار بهم قرض بده من تو سه قسط بهت برگردونم در جوابش گفته میخوام بزارم بانک سودشو بگیرم مگه دیوونم بدم تو کم کم برگردونی خیلی ناراحت شدم میخوام دیگه یه مدت خونشونم نرم .چی میشه یه پدر به پسر خودش که تو شرایط بدیه قرض بده وقتی خودش احتیاج نداره واقعا
خودتو بزار جای اونا اگر خودتونم داشتید اجازه نمیدادی شوهرت به اونا بده حتی اگر احتیاج نداشتی همه هم ...
خب اونا هم حتما ناراحت میشدن و گله میکردن
اسی بیچاره هم فقط گله کرد
دیگه این همه حرف چیه بارش میکنن
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پس بچه پاسداران و بالا شهری. بگو پدرت کمکت کنه.خوبه زورت به همین محل هم نمیرسه و داری میگی پایین شهر ...
ایشالا به همین روزم بیفتی واقعا از ته دلم دارم بچمو شیر میدمو میگم. من شوهرم برشکست شد ۳سال خونه پدرم بودیم که قرض مردمو بدیم بدون چشم داشتی بابام دستمونو گرفت بالاترم گفتم ولی امثال شما فقط از دور نظر میدین . نگفتم بقیه جاها پایینشهره نمیرم گفتم بچم ۳ماهشه اونکی۳سالشه زایمان کردم تازه شرایط جابه جایی واسم کابوسه
شما مثل اینکه نخوندی تو همون پست اول نوشتن که فلان قدر پول داره ولی به ما نمیده
خوندم .
چرا درکش برات سخته آخه
بابام میگه پسر ابروی پدرشه اون دختر مردمو اورده اگه خودش در توانش نباشه باید من پدر کمک کنم
خب چرا بعضیا این حرفارو نمیفهمن؟؟؟؟؟؟ خب داره بده باز پس میده
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
بابا بحث نکنید.جمله اسی و بخون. بچه پاسدارانه.این محله براش پایین شهره.اصلا دیگه جای بحث و جدل نداره
من ب محله کار ندارم .اما ته حرفم اینه پدر و پسرن اشکالی نداره بخدا
ادم تو نیستی که نشستی پشت گوشی قضاوت میکنی دیگرانو و راحت میگی فلانی بچه فلانجاست عارش میشه تو باید تو موقعیت اون ادم قرار بگیری تا دنیا بهت نشون بده که طرف تو چه حالیه