2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
بله بد میگی چون نمیشه با پدر و مادرا دائمی قطع رابطه کرد جوشی میشم چون داری رو هوا حرف میزنی چ حسابی ...

شما مثل اینکه نخوندی تو همون پست اول نوشتن که فلان قدر پول داره ولی به ما نمیده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خودتو بزار جای اونا اگر خودتونم داشتید اجازه نمیدادی شوهرت به اونا بده حتی اگر احتیاج نداشتی همه هم ...

خب اونا هم حتما ناراحت میشدن و گله میکردن 

اسی بیچاره هم فقط گله کرد 

دیگه این همه حرف چیه بارش میکنن

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کی حساب پول پدرشوهرمو کردم ازم سوال پرسیدن که داره یا نداره گفتم انقدر داره . الانم کمک خواستم از ...

قطع کن بهتر برای خودت مگه جنگ اعصاب میخوای

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
پس بچه پاسداران و بالا شهری. بگو پدرت کمکت کنه.خوبه زورت به همین محل هم نمیرسه و داری میگی پایین شهر ...

ایشالا به همین روزم بیفتی واقعا از ته دلم دارم بچمو شیر میدمو میگم. من شوهرم برشکست شد ۳سال خونه پدرم بودیم که قرض مردمو بدیم بدون چشم داشتی بابام دستمونو گرفت بالاترم گفتم ولی امثال شما فقط از دور نظر میدین . نگفتم بقیه جاها پایینشهره نمیرم گفتم بچم ۳ماهشه اونکی۳سالشه زایمان کردم تازه شرایط جابه جایی واسم کابوسه

شما مثل اینکه نخوندی تو همون پست اول نوشتن که فلان قدر پول داره ولی به ما نمیده

خوندم .

چرا درکش برات سخته  آخه 

بابام میگه پسر ابروی پدرشه اون دختر مردمو اورده اگه خودش در توانش نباشه باید من پدر کمک کنم 

خب چرا بعضیا این حرفارو نمیفهمن؟؟؟؟؟؟ خب داره بده باز پس میده 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
ایشالا به همین روزم بیفتی واقعا از ته دلم دارم بچمو شیر میدمو میگم. من شوهرم برشکست شد ۳سال خونه پدر ...

الهی ک نفرینت دامن خودتو بگیره .نمیگم دامن بچتو. 

آدم نیستی باهات بشه حرف زد.حیف اون بچه 

بابا بحث نکنید.جمله اسی و بخون. بچه پاسدارانه.این محله براش پایین شهره.اصلا دیگه جای بحث و جدل نداره

شما گفتی من خودم بچه این محلم این محل خیلی فلانه من گفتم از نظر من نیست وگرنه ۵ساله اینجا میشینم چون اهل زندگی و شوهرمم 

ایشالا به همین روزم بیفتی واقعا از ته دلم دارم بچمو شیر میدمو میگم. من شوهرم برشکست شد ۳سال خونه پدر ...

عزیزم حرس از دست کاربرهای که درک ندارن نخور .ان شاالله خدا دری برات باز میکنه مشکلت حل میشه .با پدرشوهرت سنگین شو به نظرم اگه داره باید کمکتون کنه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

فقط گله نبود میگه میخوام خونشون نرم 

حتما میخواد شوهرشم پر کنه که با پدر مادرش بد بشه 

قرار نیست که پدر مادر تا آخر عمرشون بچشون ساپورت کنن 

خب خودت یه کم صرفه جویی کن 

خودتو بزار جای اونا اگر خودتونم داشتید اجازه نمیدادی شوهرت به اونا بده حتی اگر احتیاج نداشتی همه هم ...

نه اگه اینجوری بود من اصلا به استاتر حق نمیدادم چون فرزند باید به پدرو مادرش کمک کنه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بابا بحث نکنید.جمله اسی و بخون. بچه پاسدارانه.این محله براش پایین شهره.اصلا دیگه جای بحث و جدل نداره

من ب محله کار ندارم .اما ته حرفم اینه پدر و پسرن اشکالی نداره بخدا 

الهی ک نفرینت دامن خودتو بگیره .نمیگم دامن بچتو. آدم نیستی باهات بشه حرف زد.حیف اون بچه

ادم تو نیستی که نشستی پشت گوشی قضاوت میکنی دیگرانو و راحت میگی فلانی بچه فلانجاست عارش میشه تو باید تو موقعیت اون ادم قرار بگیری تا دنیا بهت نشون بده که طرف تو چه حالیه