2777
2789
عنوان

پسر چهار ساله شیطون

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 46 پست
پسر منم ۳سالشه لجبازه😵‍💫 من اصلا حوصله بچه داری ندارم دیگه کاش زود بزرگ بشه زن بگیره خوشبخت بشه بر ...

🤣🤣

من ک گفتم از ابو گل‌دراد من میرم. شوهرم گف‌ کجا؟ بودی حالا‌...گفتم نه وااقعا بدونم دیگه کاری‌نداره بامن میرم ی‌جا تو سکوووت انقد راه میرم تا بمیرم. 

parasoo1989@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همینطوره بچه جاریم بچه ی منو میزنه من ازبچه ناراحت نمیشم چون بچه س ولی از جاری و برادرشوهرم نارا ...

همیشه ادم باید پیش‌خودش بگه اگه برعکس بود این جریان من احساسم چجور بود. دلم میخواس یکی‌بزنه بچمو یا‌نه

parasoo1989@
چه کارتونهایی میشه بگین

بخدا پسرم بزرگ شده خبرشو ندارم ولی می‌دونم با موضوعات مختلف هست موضوع رو سرچ کردن  اگه جایی بردیش بچه ها رو زد بلند شو بیا دیگران هم برات مهم نباشن تربیت بچت از هر چیزی مهمتره

به خدا وقتی بچه ها رو میزنه من بیشتر از مادر اون بچه ناراحت میشم

همین دیگه  ی مدت زوم کن روش بشین کنارش حین بازی حواست باشه دستشو بگیر. 

من ب اون بچه ک بچمو میزد یکبار محکمو عصبانی جلوی مامانش گفتم دفعه ی بعد خودم دعوات میکنم. با خشم زیاااد

parasoo1989@
همیشه ادم باید پیش‌خودش بگه اگه برعکس بود این جریان من احساسم چجور بود. دلم میخواس یکی‌بزنه بچمو یا‌ ...

متاسفانه اصلا کنترلش نمیکنن دیگه مجبورم یشم بچه خودمو ول کنم اونو سرگرم کنم حداقل نزدیک بچه م نشه شدیدا میزنه گازمیگیره هرچی دم دستش باشه پرت میکنه به زور وسیله هاشو میگیره مامان باباشم فقط میگن ٳٳٳٳ پسرم

من تجربه دوتا پسر كوچولو و شيطون دو ساله و چهارساله دارم خواهراينو ميدونم پسر بچه ها لبريز از محبتشو ...

افرین دقیقا همینه.پسرای منم فوق شیطونن.ولی بندهءمحبتن.

و مورد دیگه اینکه یه ازمایش بده ببین کم خونی نداره.پسر بزرگه ءمن از وقتی شربت اهن و مولی ویتامین میخوره بهتر شده.گاهی دیوونه میشم ازدستشون

اوووووف. من اعصابم نمیکشه یهو یچیزی‌میگم البته بعد بار صدم ک تکرار بشه😄

صدم چیه خواهر بار هزارمه ولی اصلا جلوشو نمیگیرن شوهرم عصبی میشه یه چیزی میگه اوناهم بدشون میاد بچه رو میگیرن به باد کتک که بیا همینو میخواستی

با باباش خوبه،تو خونه هم خوبه.ولی جایی میریم خیلی اذیتم میکنه.

جایی میری بهش توجه می کنی؟یا مشغول کار و صحبتی؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه