2777
2789

تو تاپیک های قبلیم گفتم که چیا به سرم اومده 

ازدواجمون کاملا سنتی بود دوست و اینا نبودیم 

حالا از اون ده سال بگم براتون ، شب اول عروسیمون بعد از رابطه من با دستمال خودمو پاک کردم رفتم حموم ، اومدم بیرون دیدم زعفرون برداشته داره رو دستمال تست میکنه تا یه وقت من زعفرون نریخته باشم رو دستمال 🙂

باردار شدم بهم گفت یادم باشه بعد از دنیا اومدنش برم دی ان ای ازش بگیرم 🙂 تو اون ۹ ماهی که باردار بودم کل فامیلاشو میریخت تو خونم میگفت شام درست کن قلیون حاضر کن ، تا ۴ صبح میشستن و من چُرت میزدم از خستگی 🙂 دخترم دنیا اومدنی گفت من پول ندارم بدم سزارین کنی این همه زن بچه دنیا میارن هیچیشون نمیشه توأم یکیش 🙂 به بدترین شکل ممکن زایمان طبیعی کردم ، مادرش از اونجایی که همیشه گرسنه هستش شب هفت گرفت فامیلاشو دعوت کرد منو با یه عالمه بخیه کشوند تو خونش بعدش من حالم خوب نبود زودتر اومدم خونه چون خونریزی داشتم ، شوهرمو یاد داد انداخت تو جون من و شوهرم اومد منو کتک زد دخترمو گرفت گفت میبرم مامانم با شیر خشک بزرگ میکنه 🙂 یه هفته ازم گرفت دخترمو ، سینه هام ورم کرده بود میرفتم با گریه زیر دوش و میدوشیدم تا تخلیه بشن ، یدونه مانتو به میل خودم نخریدم هرچی میخریدم میگفت نه این نه کوتاهه تنگه رنگش روشنه و.... منو میبرد رستوران مخفی ترین جای رستوران مینشوند و خدایی نکرده اگه یکم گردنم کج میشد میگفت داری به مردا نخ میدی میخاری 🙂 میومد تو خونه جلو دخترم منو میزد آخرین بار هم چاقو برداشت میخواست منو بکشه خدا بهم رحم کرد ، یه قرون هم پول بهم نمیداد میگفت وقتی واسه خونه مرغ و گوشت میخرم دیگه پول نیاز نداری که 

الان دیگه از اون زن ضعیف خبری نیست میرینم تو دهن خودش و خانوادش ، ازش شکایت کردم به جرم ضرب و شتم رفتم پزشکی قانونی بعدش رفتم مهریمو گذاشتم اجرا 

دخترمو ازم گرفته نمیذاره ببینمش بهش گفته مامانت مُرده ☺️ همشو جلو قاضی میگم تک تک حرفاشو میگم ، بهم میگفت تو به درد خونه های تیمی میخوری ، ثابت میکنم مادرش به درد خونه تیمی میخوره نه من 

کاری میکنم هرروز آروزی مرگ کنه بعد از اینکه حق و حقوقمو گرفتم هم بخاطر ندادن نفقه طلاقمو میگیرم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دختره ک شوهرش روش چاقو کشیده بود تو اتاق بود تا مامانشینا بیان شوره ام پلیسو دست ب سر کرده بود چیشد؟

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

اون دختره ک شوهرش روش چاقو کشیده بود تو اتاق بود تا مامانشینا بیان شوره ام پلیسو دست ب سر کرده بود چ ...

من خبر ندارم عزیزم ندیدم 

۲۸ 😞

۲۸ سال زندگی کردی با این ادم؟بدبخت دخترت

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بزرگه که یعنی نمی‌دونه شما مادرشی؟اگه می‌دونه‌ اون نمی‌تونه جلوشو بگیره‌ها

ببخشید عزیزم فکر کردم سن منو پرسیدی حواسم نبود 

دخترم ۸ سالشه 

2790
2778
2791
2779
2792