2821
2789
عنوان

روز دختر🫠😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی کات کردم ولی وقتی بود هم حتی ولنتاین ی تبریکم نگفت کادو پیشکش

همون بهتر کات کردی 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

البته بخاطر کادو کات نکردم اهمیتی نداشت این چیزا برام:)

البه بحث کادو نیستی کسی که ارزشی برای پارنترش لایق نمیشه حتی یه تبریک با یه گل مگه چقدر هزینه داره؟ 

بحث بحث اینه که چقدر واسش ارزش داشتی کسی که اینا رو رعایت نکنه صدرصد اخلاق هم نداره

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ای جان عشقتون پایدار عزیزم ❤️ 🌹

مرسی قشنگم همچنین🤍🫠

ادکلن لوازم ارایش تابستون نزدیکه لباس تابستونی صندل کیف اکسسوری 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

پایدار شاد باشی گلم 

والا من نمیدونم هنو دخترم یا نه😭😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

میگم مامان برام گل بخر😂🌹چون عاشق گلم میگه نگو اگه بگی نمیخرم😕🤷🏻‍♀️بابام میخره میدونمداداشم سوپر ...

ای جانممم پیشاپیش  روزت هم مبارک خوشگل خانوممم🤍🤍

طبق گفته همسرم من چون ازوداج کردم دیگه دختر نیستم که برام کادو بگیره😍👐🏻🥲😂😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

انقد بدم میاد این مردا میگن خب روزه زنه چی میخوای میخوام برات بخرم خیلی لامصببببب من که روم نمیشه بگم خودت باید شعورت برسه یه چی بگیری😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!