2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی اره من پسرم یک سال دوماهش سایز ۴ میکیرم براش ۳۶۰🥲 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چجوری دخترم میبرم دستشویی اونجانمیکنه میاد توپوشک میکنه

بستکی داره چندساله باشه قبلش آماده کردی یا نه 

زیر دوسال و نیم اصلا نگیر هم خودت اذیت میشی هم بچه، ی باره هم باید بگیری نه ک گاهی ببندی گاهی نبندی، قبلشم آموزش بدی زیاد باهاش صحبت کنی درموردش ببری شورت بخری براش 

من کل پاییز زمستون ک دوسال و نیمش شده بود در موردش حرف زدم پوشک ک عوص میکردم می‌بردم دستشویی بشینه بشورمش یا گاهی میگفتم میخای جیش هم کنی؟ فقط میگفتما اصرار نمیکردم بدونه... بعد دیگه از رفت و آمد عید ک دراومدیم و میدونستم خونه ایم هوا هم دیگه سرد نمیشه گرفتم خیلی راحت بود ۳ ۴ روز البته خودشو خیس میکرد یا کثیف میکرد ولی سعی می‌کردم واکنش نشون ندم در کل بچه داری سخته من خیلی بهم فشار میاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اوهمن همیشه فکر میکردم یدونه کافیه...البته تجربه ای ندارم بچه ندارم😁همیشه فک میکردم روزی یدونه کافی ...

من قبلا دوتا در روز استفاده میکردم الان دوهفته هست ۳ ۴ بار در روز عوض میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه تازه من بچم از سه چهارساعت که رد بشه پوشکش پر و خودش میسوزه

اخی عزیزم...البته چون بچه ندارم نمیدونم 😁

خدا واست حفظش کنه❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بستکی داره چندساله باشه قبلش آماده کردی یا نه زیر دوسال و نیم اصلا نگیر هم خودت اذیت میشی هم بچه، ی ...

دخترمن  تازه دوسال نیمش تموم شده  میبرم دستشویی اب میگیرم  میگم  بکن کارتو  میگه نیست  میگم زور بزن  میزنه  نمیاد ولی میاد بیرون توپوشک میکنه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
2790
2778
2791
2779
2792