2777
2789
عنوان

مشکوک شدم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 154 پست
بهم نگفت کاملولی گفت درست نبودن پیام هاش مثلا میگف بیا بریم یجایی ولی به دخترت نگو این یکیشه

اووووو پس کرم ریخته عوضی 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه امکانش هست ی نمونه از پیم هاش رو بگو شاید بتونیم درست نتیجه بگیریم

به مامانم گفته بود که صبح ساعت چهار صبح میام ببینمت ولی به بچه ها نگو

یا اینکه بیا بریم بیرون ولی به دخترت که من باشم نگو یجایی باید بریم که نمیخام بدونه

یا مثلا ما بازار روز میریم برا خرید میوه شوهرم میگه تو نیا بزار فقط مامانت بیاد

و.... 

دارم دیوونه میشم

میتونی عادی در نظر بگیری و اهمیت ندی

ولی اگه خیلی اذیتی و ظرفیت هرچیزی رو در خودت میبینی حتی خدایی نکرده طلاق، با گوشی مامانت بهش پیام بده یه دستی بزن از زبونش حرف بکش یا بگو بیا فلان جا 

اره بخاطر اونه که دیگه نمیتونم قبول کنم این محبتش عادیه... ذهنم خرابه

حق داری خب چرا مستقیم بهش نگفتی که در جریانی قشنگ میشستی پهن میکردی بی ناموس و می گفتی مادر خراب زیاد دیدی دورورت فک کردی همه مث بعضیان؟😏 خودت و جم کن وگرنه دمت و قیچی میکنم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

حق داری خب چرا مستقیم بهش نگفتی که در جریانی قشنگ میشستی پهن میکردی بی ناموس و می گفتی مادر خراب زیا ...

مامانم خیلی دعوا کرده بود باهاش گفتم لابد ادم شده بزار دیگه من چیزی نگم ببینم درست میشه یا نه

ک متاسفانه شده یه خوره تو ذهنم 

دارم روانی میشم

نه ندیدم چیزی

اینکه بش گفته بریم جایی ک دخترت ندونه دلیل بر ناپاکی نیست، شاید خواسته کاری واسش انجام بده،،

یا مثلا شاید پدرتون نسبت ب مادرتون نامهربونی میکنه همسرت میخواد واسه مادرزنش جبران کنه...

ولی بازم انسان ممکن الخطاست،،.انشالله اونجور ک فکر میکنی نباشه،، مو ب تن آدم سیخ میشه،، سبحان الله