2777
2789
عزیزم خیلی راه های دیگه برای جلوگیری هستا منی که مجردم اینو میدونم

من متاهل هم می‌دونم و خیلی ها به کاندوم حساسیت دارن 

و قرص میخورن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

11 هفته با قرص نشد امتحان کردم سایتوتک

خب پس باید بگردی تو همون شهرتون بپرسی پیدا کنی اینجا بهت نمیگن هیچ کلی هم بهت بدوبیراه میگن

یه تاپیک بزن ببین تو ماهای بالا اونایی که سقط کردن چجوری انجامش دادم

از آدمای شهر خودتون باید بپرسی مثلا بری بشینی تو مطب های زنان شلوغ و معروف از مریضا بپرسی یا منشی و اینا تا پیدا کنی

اینکه که گفت دوست مجردم حامله اسالان تاپیک زده حاملمدر هر صورت کشتن یه جنین سالم کار درستی نیست

دیگه اونو پاک کرد مجبور شدم بگم خودم. الان از من کمک میخواد میگه تو متاهلی بهتر میدونی منم والا نمیدونم 

دیگه اونو پاک کرد مجبور شدم بگم خودم. الان از من کمک میخواد میگه تو متاهلی بهتر میدونی منم والا نمید ...

نمیشه بجای کشتن جنین با خود همون مرده ازدواج کنه؟ 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

االان قرص‌های جلوگیری و اورژانسی تقلبی شده خیلیا دارن باردار میشن و سقط می‌کنند گناهش گردن همون کثاف ...

بخدا من با کاندوم و قرص اورژانسی حامله شدم ۷ سال جلوگیری کردم آخرش الان ۸ ماهم ولی چه کنم خداروشکر عاشق دخترتودلمم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز