2777
2789
عنوان

اگه همه رابطه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 31 پست
منم همینو میخام پشت هم بودن آدم توی ازدواج خودشو شوهرش می مونه ن ک ازدواج کنه تنها تر بشه ولی سخته ج ...

میدونم سخته ولی واقعا این مورد  قابل پذیرش نیست من اصلا ادمی نیستم نسخه جدایی بپیچم سریع اما این موضوع خیلی مهمه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خانواده آدم بعضی وقتا مثل صد پشت غریبن اما ی دختر اگه پناهی داشته باشه هیچ وقت اینجوری نمیشه

چرا عزیزم

هیچکس خدنواده نمیشه حتی بدترین ها. اینو از من بشنو ک خانوادم خیلی اذیتم کردن کتکم زدن ، ولی الان تب کنم  خودشون میکشن

ولش شوهرم ک ۱۲ سال عاشقی کرد پام موند همه گفتن برات میمره، نه اصلا اینجوری نیست. یک هزارم خانوادم دوستم نداره، یا اینکه دوستم داره ولی در برابر خانوادم هیچه

هیچ عشقی بدون دعوا نیست دعوا و قهر نمک زندگی هستند تا دعوا نباشه قدر روزهای خوب نمیدونیم زندگی مثل ت ...

ولی اگه هیچی درست نشه چی ؟

اگه رفتیم زندگی مشترک بازم دعوا باشه چی؟

اصلا عادی نیس

یه رابطه خوب باید توش ارامش و صلح باشه

نه هی درباره خانواده دعوا بشه

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

هیچ عشقی بدون دعوا نیست دعوا و قهر نمک زندگی هستند تا دعوا نباشه قدر روزهای خوب نمیدونیم زندگی مثل ت ...

دعوا وقهر بحثش متفاوته بله دعوا و قهر هست

امااینجا بحث اولویته! اولویت هرزن ومردی باید طرفش باشه ولاغیر

وقتی خونواده و رفیق و بقال سرکوچه اولویتت باشه بعد برسی ب پارتنرت دیگ اون رابطه بدرد نمیخوره ک

منی ک هیچوقت نسخه جدایی نمیپیچم اینو حتماا میگم ک جداشه چون پیرش میکنه

ولی اگه هیچی درست نشه چی ؟اگه رفتیم زندگی مشترک بازم دعوا باشه چی؟

درست میشه بستگی به خودتون داره جدایی راهش نیست 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

دعوا وقهر بحثش متفاوته بله دعوا و قهر هستامااینجا بحث اولویته! اولویت هرزن ومردی باید طرفش باشه ولاغ ...

دقیقا کاش استارتر بهتر فکر کنه

ماهم بعد هر دعوا و عصبانیت برمیگشت منم خر کیف که چقد دوستم داره آخر سرم همین قدرت حل مسئلع نداشتنش گند زد ب همه چی

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

توقعات بیش از حد از مردا نداشته باشین مگه غول چراغ جادو هَستن، چرا وقتی تو مقصری باید پشتت باشه؟ یه دلیل بیار، تخم دوزرده داری میذاری؟ اگه اونم مقصر باشه تو پشتشی یا میذاری میری؟ اینقدر همه چی رو تو ذهنای صورتی تون رویایی نکنید، رابطه چیزی نیست جز یه بده بستان، انتظار نداشته باشین تو رابطه فقط شما گیرنده باشید و مرد دهنده! مردی ک مقصر باشی بیاد پشتت خل و چله و سریع ازش فرار کن چون عقل درست حسابی نداره

دعوا وقهر بحثش متفاوته بله دعوا و قهر هستامااینجا بحث اولویته! اولویت هرزن ومردی باید طرفش باشه ولاغ ...

عجب مگه راه دیگری جز جدایی نیست فقط برای دیگران چنین نسخه ای می پیچی 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

چرا عزیزمهیچکس خدنواده نمیشه حتی بدترین ها. اینو از من بشنو ک خانوادم خیلی اذیتم کردن کتکم زدن ، ولی ...

دقیقا. خانواده برای شوهر هم اولویته چون میدونه تهش خانوادش بدون قید و شرط دوستش دارن، زنش با اولین کمبود مهرشو میذاره اجرا، یا پول بقیه یا تیپ بقیه رو میزنه تو سرش، تنها کسایی ک بدون قید و شرط دوستت دارن خانواده هستن پس هیچ وقت انتظار نداشته باشین اولیت شما باشین و شما هم اولویت زندگیتون خانوادتون باشه که 30 سال قبل از اینکه شوهرتون بیاد تو زندگیتون اینا تو زندگیتون بودن

ادامه بدم تا متنفر بشم وگرنه غیر ممکنه ول کردن :)

ادامه بدی که چند سال بیشتر از جوانی و فرصت هات نابود کرده باشی؟  یه دختر مگه چند سال فرصت داره برای پیدا کردن یه کیس مناسب برای ازدواج؟  یه دوران طلایی هست که اگه گذشت دیگه خواهان ها (خواستگارها) خیلی خیلی کمتر می شن! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

عجب مگه راه دیگری جز جدایی نیست فقط برای دیگران چنین نسخه ای می پیچی

ن همچین مساله ای تنها راهش جدایه

اول حرفم عرض کردم ادمی نیستم ک برای همه زرت نسخه جدایی بپیچم اما باهمچین شخصیتی زندگی خیلی سخته!