2777
2789
عنوان

من خیلی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سالگی اوج لجبازی بچه هاست.مدارا کن و اگه با تقاضا چیزی خواست سعی کن اگه مشکلی نیس به حرفش گوش بدی ولی وقتی جیغ میکشه و گریه میکنه وانمود کن چیزی نمیشنوی و بهش بگو گوشام با صدای بلند خراب میشه و تا زمانیکه جیغ بزنی چیزی نمیشنوم.چند روز اول سخته ولی وقتی واقعا به جیغ و گریه اهمیت ندادی یاد میگیره مشکلاتش رو با حرف زدن حل کنه. دقیقا اشتباه شما اینجا بوده که به گریه و جیغ و داد توجه کردین

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
از سخت هم بالاتره مدام با شوهرم بحثمون میشه

عمیق درکت میکنم

منم میخوام به بچه ها چیزی نگم سر اون بیچاره داد میزنم

اونم فقط نگاه میکنه

البته باهاش حرف زدم گفتم من چیزی بهت میگم یا غر میزنم ناراحت نشی فقط میخوام تخلیه شم تو اهمیت نده

بخدا خسته شدم از وقت گذاشتن اخه من دوتا دختر شیر به شیر دارم دومی دوسالشه خیلی ارومه با اینکه توجه ک ...

اوه که اینطور عزیزم. چرا بهش یه کم مسعولیت نمیدی تو خونه. مثلاً خواهرشو سرگرم کنه. با خواهرش بازی کنه. راستی خودتونم خیلی خسته هستین ها کاملا مشخصه. دوتا بچه ی کوچیک پشت سر هم کلافه تون کرده. بچه هم کلافگی شما رو متوجه شده درضمن بچه ها تو سه سال داره مغزشون شکل میگیره و یه نوع بلوغ رو تجربه میکنن شما باید صبور باشین. هرکدوم به نوعی این مساله رو نشون میدن. این رو به حس حسادتی که تو این سن به وجودش چنگ انداخته هم اضافه کنین. منم بودم همش گریه میکردم. بهترین کار اینه که دست از توجه زیادی بردارین هر بازی ای انجام میدین سه نفری با مشارکت هم باشه. بین دخترتون قرار نگیرین. بهش یاد بدین خواهرشو سرگرم کنه و نامحسوس مسعولیت بازی با خواهرشو بندازین گردنش. 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »

سعي كن به خودت مسلط باشي و هر بار كه از عصبانيت خواستي كار غير عقلاني بكني بلافاصله به پشيموني بعدش فكر كن 

در اين موارد هم كه خسته اي و حق داري بايستي براي جلوگيري از بروز حوادث اين چنيني بلافاصله بچه رو بدي دست پدرش يا نزديكترين افراد به بچه تا نفس جديد بگيري و استراحت روحي كني فقط استراحت ميتونه كمكت كنه

اتفاقا همش بیرونه هفته ای هفت روز بیرونه رفاه میبرم مرکز خرید پیاده روی ولی همه چیز میخواد اونم با گ ...

گاهی باید تو خونه بهش گوشزد کنین که مثلا فردا قراره بیرون بریم و من واست خرید نمیکنم چون همه چیز خریدیم. چند بار هم قبل از اینکه برین خرید بهش بگین و اون اجازه داره اگه نخواست با شما نیاد خرید.اگه به حرفتون گوش کرد بیرون خودتون واسش جایزه بخرین ولی تحت هر شرایطی اگه بیرون چیزی خواست نباید بخرین حتی اگر آبرو ریزی راه انداخت . پسر من که اینجوری یاد گرفت با من بیاد بیرون و اذیت نکنه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
اره از همه لحاظ مورد توجه قرار داره مثلا گریه میکنه میگم چی شده میگه گرسنه ام یا جیش دارم یا استینم ...

دختر شما ياد گرفته گريه كنه تا بهش توجه بشه،ايندفعه وقتي ساكته و خوبه كلي بهش توجه كنين و اوقاتي كه ميدونين خواستشو با گريه ميخواد براش توضيح بدين كه بايد حرف بزنه بدون گريه و بي اعتنا باشين تا ساكت شد بگين چيزي لازم داري و توجه كنين

خدایا شکرت
اوه که اینطور عزیزم. چرا بهش یه کم مسعولیت نمیدی تو خونه. مثلاً خواهرشو سرگرم کنه. با خواهرش بازی کن ...

بعضی وقتا خیلی منطقیه معمولا وقتی مهمون داریم یا مهمونی میریم اوج اذیتش خونه مادر همسرمه  که ما هم زیاد رفت و امد داریم خودم و همسرم خیلی دوسش داریم بیش از اندازه هم باهوشه 

اره از همه لحاظ مورد توجه قرار داره مثلا گریه میکنه میگم چی شده میگه گرسنه ام یا جیش دارم یا استینم ...

ببینین این مساله حل کردنش خیلی ساده ست. دوتا بادکنک بردارین یکی آبی یکی قرمز. بهش بگین من از این به بعد فقط صداهای آبی رو می‌شنوم و باهاش یه کم بادکنک بازی کنین. بعد که گریه کرد رو به آسمون بگین این یه صدای قرمزه اگه کسی میخواد صداشو بشنوم آروم حرف بزنه. بعد که آروم بدون گریه صحبت کرد بگین آهان این شد یه صدای آبی. من فقط صدا های آبی رو می‌شنوم 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »