2777
2789
الهی بگردم.خدا خودش کمک اون قلب کوچولوش کنه انشالله که خوب و تند بزنه..غصه نخورید خدا بزرگه..یه دختر ...

ممنونم عزیزم برای دعای خیرت 

آره یه دختر دارم نفسم هشت سالشه خدا نویانم رو بعد از کلی دوا درمون و ivf بهم داد . انشالله خودشم برام نگهش داره .امیدم به خداست

شما هم ivf انجام دادید برای بچه دوم ؟ چرا دیگه پیگیری نکردید ؟ اگه میتوتید بازم تلاش خودتون رو بکنید و ناامید نشید دخترم خیلی لوس و وابسته بهم بود الان از وقتی نویان اومده خیلی خوب شده خانومی شده برا خودش

بعد نیم ساعت یه هاله خیلی خیلی کم رنگ دیده میشه که باید خیلی دقت کنی تا دیده بشه اونم فک کنم برا خو ...

اصلا به بیبی چک حتی روز چهاردهم تکیه نکن فقط آزمایش بارداری قبلیم حامله بودم هر چی زدم منفی شد رفتم تو جاده تصادف کردم افتاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم برای دعای خیرت آره یه دختر دارم نفسم هشت سالشه خدا نویانم رو بعد از کلی دوا درمون و ivf ...

اره عزیز.دو بار هم انجام دادم ولی نشد که نشد.چه میشه کرد اینم قسمت ما بود.انشالله خدا بچه هاتون در پناه خودش حفظ کنه