2777
2789
عنوان

عكس بازي

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 104 پست
بچه ها دو تا عکس گزاشت روش نوشته بود نی نی سایت  که دستا فرق داشت

😱

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیدونم چیشده گلم چیشد ک حمله کردن بهت؟؟؟

يكي گيسو كمند ديگه بوده كه شماره داشته اون مرد بوده حالا همه فكر ميكنن منم

اگه مرد بودم با يه اكانت ديگه ميومدم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من قشنگ اینقدرعکس گذاشتم معروف شدم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
اه چقد گیر ميدي لابد اون دستش دور بوده این نزدیکه 

والا بخدا لبممو نميبينن اخه چطور بزارم باقي صورتم معلوم نباشه

يكي گيسو كمند ديگه بوده كه شماره داشته اون مرد بوده حالا همه فكر ميكنن منم اگه مرد بودم با يه اكانت ...

اشکال نداره

اینجا هیچی معلوم‌ نیست

ب دل نگیر🌹

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖