2777
2789
عنوان

اگه خدا الان بگه امشب هر چی بگی اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان خودمم مصنوعیه 20 ساله دندونش...من از این میترسم دندونام و بکشم صورتم بد شه اخه سنی ندارم 30 نش ...

اصلا ترس به خودت راه نده عزیزم مردم هزارتا مشکل و بیماری بدتر دارن .. اگه امکانش هست که همین دندون های خودتو درست کن در مرحله اول واگرم نمیشه راه حل دندون مصنوعی هست که بازم چیز خوبیه و نگران کننده نیست 

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
اصلا ترس به خودت راه نده عزیزم مردم هزارتا مشکل و بیماری بدتر دارن .. اگه امکانش هست که همین دندون ه ...

بله میدونم دندون نداشتن سخته ولی درمان داره ... بازم شکر میکنم همیشه🙂

تشکر از شما بابت دلگرمیتون🌷🌷🌷

همیشه سلامت باشید 🌺🌺🌺

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

وای چه قدر قشنگ 

چشمهامو میبندم و برای تک تک اعضای این تاپیک و سایت و تک تک عزیرانی که درنظرم هستند و تک تک ملتمیسن دعا و خودم دربین آنها رسیدن حاجات ایمانی و مادی امون  رو وای به راحتی و الساعه و خیررررترین حالت میخوام باهمه وجودم قبولی هر ۶ نفرمون رو همین امسال دررشته هاو دانشگاه هاو مقاطع مورد علاقمون رو میخواهم خداکمک کن .طوری که باهمه وجودم خادم خداباشم و باهمه وجودم خوشبختی رو حس کنم الهی آمین .

نازنینم ازخدامیخوام بااین تاپیک زیبا خودت اول ازهمه به ارزوهای خیرت برسی باهمه وجودت خوشبختی رو حس کنی 

فقط بهش میگم منو ببر پیش خودت تا از همه چی راحت بشم میشه برام دعا کنی سر زایمان ام بمیرم تا از دست ...

دعامیکنم طوری همه چیزبراتون درست بشه که خودت جابخوری الهی عزیزدلم 

اگردلت خواست دعای العی عظم البلا رو بخون 

دوست داشتنی سر زایمانت خودت و مارو دعاکن عزیزدل