2777
2789
عنوان

جای نامزد خواهرم بودین چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو این شرایط اگه خانواده پسر دل چرکی نشن خیلی ... هستن.

توی ترکیه هم قفله این شرایط ، که حالا بخواد توی ایران این کثافت کاریها رپ توجیه کرد

اینقدر قدیمی ام که دو تا کاربری های قبلمو فراموش کردم    

عزیزم شما هفته پیش هم مشابه همین تاپیکو زدین و داشتین از خواهرتون گلایه میکردین؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

این تاپیک و قبلا دیدم،همه کلمات همون هاست خودتون زده بودین؟

دقیقا

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نه گفته تو تاپیک قبلیاش همزمان ۶ ماه بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌

ای بابا ،لیپجوری که خیلی بده هر مردی باشه دیگه اعتماد نمیکنه یا اکرم به ظاهر اعتماد کنه بعداً تو زندگیش حسابی بهش سخت میگیره.نمونشو دیدم رو زنش درو قفل میکرد بعد می‌رفت بیرون

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خدا آبروی هیچ بنده ای رو نبره 

اگر منظورت از نامزدی اینه ک هنوز عقد نکردن   بنظرم بهتره خواهرت از نامزدش جدا شه    چون اینجور موارد از ذهن آقایان پاک نمیشه و و در آینده  تو زندگی مشترک به ضرر خواهرت تموم میشه 

خواهرت هم دیگه گول هیچ پسری رو نخوره  ک اینجوری عذابش بدن

الهی عاقبت خواهرت ختم به خیر بشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

خواهر انگار اتوبان دو بانده 

همزمان هم نامزد هم دوست پسر...

یکی نیس به نامزدش بگه لامصب کدوم گذشته؟؟؟ حال رو دریاب

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بخش جدا شدناش رو فاکتور بگیر ولی آبجیت کلاس نمیذاره 

تا بیایم؟ خیلی رنده و سرش جنگه، حالا ببینیم چطور ب مرد بگیم خرج کن، من یبار جدا شدم تو ازدواجمم خرج خیلی چیزارو خودم میدادم

بخش جدا شدناش رو فاکتور بگیر ولی آبجیت کلاس نمیذاره تا بیایم؟ خیلی رنده و سرش جنگه، حالا ببینیم چطور ...

هر روز حاشیه داره . اخرش کارش به کجا ختم میشه خدا مییدونه

2790
2778
2791
2779
2792