2777
2789
عنوان

حس مالکیت 😑🤔❗❔

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست
چی بگمحس میکنم خیلی ها به خاطر همین موضوع از تعهد وازدواج کامل میترسند وبه بهانه اینکه می خوان همسر ...

اره قبول دارم پارتنر هم نمیگیرن رل نمیزنن که با چند نفر همزمان باشن با پسر دوس میشن ولی جوری باش رفتار میکنه که گردن نگیره طرف رو بهش میگه قصد دوستی ندارع ولی باهاش اوکی میشه ولی گردن هم نمیگیره با چند نفر اینحوری همزمان اوکی میشه

😎🦁🔥

اره قبول دارم پارتنر هم نمیگیرن رل نمیزنن که با چند نفر همزمان باشن با پسر دوس میشن ولی جوری باش رفت ...

کاش ازدواج وطلاق آسون بود تا اگر کسی با مورد اشتباهی ازدواج میکرد بدون اینکه سیخ یا کباب بسوزه وکسی و یا حتی بچه ها و خانواده ها متضرر بشن،ازدواج مجدد میکرد تا هم دخترها و هم پسرها اینقدر وسواس برای انتخاب درست نداشتند.

بالاخره هر چی سن میگذره، بسته به شرایط محیطی ،ملاک ها تغییر پیدا میکنه، و ممکنه به خیانت کشیده بشه ویا طلاق عاطفی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش ازدواج وطلاق آسون بود تا اگر کسی با مورد اشتباهی ازدواج میکرد بدون اینکه سیخ یا کباب بسوزه وکسی ...

راحته خب طلاق عاطفی میگیرن کسی کاری به کسی هم نداره مثل قدیم گیر نمیدن به هم

😎🦁🔥

راحته خب طلاق عاطفی میگیرن کسی کاری به کسی هم نداره مثل قدیم گیر نمیدن به هم

ظاهر قضیه قشنگه

ولی بیشتر جوانهای امروزی ثمره پدر ومادرهایی هستند که به خاطر طلاق عاطفی پر از عقده هستند ونمیتونند برای آینده بچه هاشون همون روزها را تکرار کنند ،چون واقعا تلخه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین