2777
2789
همه چیزش جزییات خلقت از زایش بهار و طلوع خورشید گرفته تا تاریخ خلقت و روابط انسانی برام بسیار قابل ت ...

چقدر خوبه این نوع نگا  خواهرامم که دهه60 هستن عین شما هستن  اما من که 26 سالمه  هیچ چیزی سر ذوقم نمیاره  من که ی زمانی  شنیدن  ضربان قلب ی بچه  سر ذوقم میاورد  و خیلی عجیب بود برام الان همه چیز برام تکراری خسته کننده شده دقیقااز 25 این طوری شدم    شما چیکار میکنید که هنوزم دیدن این چیزا قشنگ دل انگیز براتون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه این نوع نگا خواهرامم که دهه60 هستن عین شما هستن اما من که 26 سالمه هیچ چیزی سر ذوقم نمی ...

شاید چون قدیما یکمی از الان بهتر بوده؟

با افتخار شیرازیم:)
تابخشیده نشدم می‌خوام زنده بمونم وبه کهولت سن برسم هم خودم هم بچه هام

نمیدونم دقیق چه سنی باشه 

ولی دوست دارم خدا اول بیامرزم بعد 

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

تابخشیده نشدم می‌خوام زنده بمونم وبه کهولت سن برسم هم خودم هم بچه هام

احسنت👏

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان خوبه۳۰ سالگیم خوبه شلیک گلولهبا همین فرمون برم احتمالا همینم می شه😁🤦🏻‍♀️

دقیقا گلوله خیلی خوبه تو یه لحظه همه چیز تموم میشه..

با افتخار شیرازیم:)