2777
2789
خب من دارم من وسواسی ام چندشم میشه رژ بقیه رو بزنم موندم کیه گرفم😭😭

متم دارم.یه وسیله مشترک مربوط به لب یا توی آرایشگاه مثلا برای آرایش رفته باشید.منم از بقیه گرفتم.

من غلط بکنم😭

خدا نکنه عزیزم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متم دارم.یه وسیله مشترک مربوط به لب یا توی آرایشگاه مثلا برای آرایش رفته باشید.منم از بقیه گرفتم.

خب چجوری درمان کنم؟

من اخه پس فردا ازدواج کنم شوهرم میگیره پس فردا بچم تو شکمم میگیره رسما ویروس محرکم

تب خال لب اصلا ویروس خطرناکی نیس مثل سرماخوردگی

هیچ عارضه ایم نداره

با تبخال تناسلی اشتباه نگیرین

و اگه یه بار مبتلا بشی توی بدن میمونه و زمانی که ایمنی ضعیف بشه دوباره بروز پیدا میکنه 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه رابطه با کسی داشتی این ویروس فقط از بزاق دهان ویا رابطه جنسی میگیرند

نههه نداشتممم 

این ویروس هر کی تبخال بزنه داره تو گوگل نوشته من آزمایش ندادم هنو

تب خال لب اصلا ویروس خطرناکی نیس مثل سرماخوردگیهیچ عارضه ایم ندارهبا تبخال تناسلی اشتباه نگیرینو اگه ...

یعنی من ازکجا بدونم خطرناکم یا ن

یعنی نمیشه از بدن خارج بشهه

این ویروس فقط از بزاق دهان و رابطه جنسی به وجود میاد که طرف مقابل داشته باشه

خب من هیچی نداشتم حتی دست کسی رو دست نزدم

🥺💔خب از کجا بدونم دلیل تبخال خودم چیه فعلا نمتونم دکتر برم 

2790
2778
2791
2779
2792