2777
2789
جدی میگی؟چ میدونی کسی بوده اطرافیان؟

آره کلا به استخون که بزنه درمان نمیشه متاسفانه کلا متاستاز درمان نمیشه البته سرطان تو هر کسی فرق داره یهو میبینی تو یه نفر کندتر عمل میکنه مال یکی خیلی تهاجمیه یکی به شیمی درمانی خیلی جواب میده یکی کم جواب میده خب ولی با تمام اینها متاستاز که بده دیگه درمان پذیر نیست اوناییم که میبینی طرف مثلا ۴_۵ سال زنده مونده و داره زندگی میکنه چون ممکنه نوع سرطانش کندتره یا جوابش به شیمی درمانی بهتره اینا باعث میشه کندتر توده تو بدنشون تشکیل بشه و هی میرن عمل میکنن در میارن ولی باز متاستاز یعنی تو خون پخش کرده یعنی تو خونشون هست باز یه جا دیگه میشه توده میرن در میارن اونا رو هم آخر میکشه کلا این مریضیه خیلی بی رحم و قدرتمنده متاسفانه من خودم به خاطرش داغ دیدم متاستاز به استخوان داده بود و هر کاری کردیم بی فایده بود متاسفانه من حتی افرادی رو دیدم که با شیمی درمانی کل توده هاشون از بین رفته بود ولی باز چند ماه نشده عود میکنه فقط در صورتی که متاستاز نداده باشه درمان داره این بیماری 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آره کلا به استخون که بزنه درمان نمیشه متاسفانه کلا متاستاز درمان نمیشه البته سرطان تو هر کسی فرق دار ...

میزنه به استخون چی میشه؟

اخه این بنده خدا بستگان ما هیج علاعمی الان نداره از سمت استخوناش فقط یکم لاغره شده همین غذاشم خوبه حتی 

اما خب توی اسکن نوشته بیشتر جاهای استخونش درگیره سمت چپ بدنش مخصوصا

چند ماه بگزره ینی چطوری میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میزنه به استخون چی میشه؟اخه این بنده خدا بستگان ما هیج علاعمی الان نداره از سمت استخوناش فقط یکم لاغ ...

خب الان سلولهای سرطانی دارن تو استخونش رشد میکنن میزنن استخون رو میشکنن اگه نزدیک نخاع متاستاز بده نخاع رو قطع میکنه باعث میشه طرف فلج بشه بعد ول کن نیست میره میزنه اندامهای حیاتی مثل کبد و مغز و ریه و  این چیزا رو نابود میکنه واسه همین کشنده هست 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...