البته که دوستی هاشونم عین دوستی خانما پر از مکر و نیرنگ نیست بنده خودم که دیگه به هیچ خانمی اعتماد ن ...
عزیزم تاریخ حرفت رو نقض میکنه
بیشترین بی معرفتی های تاریخ رو مردها در حق هم کردن
اگر توی دوستی پر از نیرنگ هستی و قابل اعتمادی لطفا ما رو با خودت جمع نبند
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تاریخ حرفت رو نقض میکنهبیشترین بی معرفتی های تاریخ رو مردها در حق هم کردناگر توی دوستی پر از ن ...
من و شما خیلی وقت پیش هم تو مشاجره هامون فهمیدیم عقایدمون مثل هم نیست و منم به خاطر احترام به خودم و شما تاحالا نظرات برخلاف عقایدم رو ازتون میدیدم ولی ریپلای نمیکردم خوشحال میشم شما هم از این به بعد همین کارو کنین🙏❤️
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ربطی به جتسیت نداره ولی اینکه آدم خوددار باشه که بقیه رو ناراحت نکنه خیلی بهتر از چند تا دلقکه که کاری جز مسخزه کردن کردن و احساس ناکافی دادن به بقیه ندارن😁🤦🏻♀️
من و شما خیلی وقت پیش هم تو مشاجره هامون فهمیدیم عقایدمون مثل هم نیست و منم به خاطر احترام به خودم و ...
من که شما رو نمیشناسم و یادم نیست
اما همینکه حداقل ادب رو رعایت میکنید جای شکرش باقیه
موفق باشی
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
مردا هم مثل خانما خوب و بد دارن منم مرد زیر آب زن ،لوس،بچه ننه ،همه مدل مرد دیدم انقدر لطفا زن ستیز نباش بعضی از آقایون خودشون رو خوب نشون میدن تا خانما جذبشون بشن
مردا هم مثل خانما خوب و بد دارن منم مرد زیر آب زن ،لوس،بچه ننه ،همه مدل مرد دیدم انقدر لطفا زن ستیز ...
درسته
اما متاسفانه دوستان کژی های رفتار خودشون رو به کل زنان ربط میدن
حقیقتش به عنوان یک شخص سوم خیلی از چیزها رو بین مردها نمیبینند و فقط سعی در کوبیدن خانم ها دارن
غافل از اینکه این کوبیدن اونها رو از جامعه زنان جدا نمیکنه که فکر میکنن با این کار بهتر به نظر میان
من که شما رو نمیشناسم و یادم نیستاما همینکه حداقل ادب رو رعایت میکنید جای شکرش باقیه موفق باشی
من حافظه خوبی دارم و خوب هم علت بحثمون رو یادمه و سر همون تفاوت عقاید به خاطر دیدگاه های متفاوت و آرامش اعصابم هم ترجیح میدم کاربری ها یادم بمونه و خودم رو اذیت نکنم ❤️🙏
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️