من چند وقته واقعا درگیر یه مشکلاتی هستم و چون حق دفاع از. خودم رو ندارم به معنای واقعی دارم می بازم خلاصه بگم فکر کنید برای یه نفر وقتی یه چیزی قرض می دید بهتون قرضی تون رو پس بده ولی یه نفر از چنگتون بیرون بیاره و بندازه گردن نفر اول من واقعا اگه که دیگه بهم چیزی نده ممکن هست هزینه ی انجام یه کاری رو نداشته باشم و رویاهام بسوزن وتلاش هام نتیجه ندن میشه لطفا لطفا خواهش کنم حتی شده برام یه صلوات بفرستید ؟🥺
و سکوتی که شبیه سکوت نبود ! یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود . نباید سر به سرشان گذاشت …
برات حمد و صلوات میخونم عزیزمایشالا هر چی میخوای اون شه❤
مرسی عزیزم منم برات دعا می خونم تا هر حاجتی داری بهش برسی
و سکوتی که شبیه سکوت نبود ! یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود . نباید سر به سرشان گذاشت …