2777
2789
عنوان

چیکار کنم مبلام تکون نخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 30 پست

مگه تکون میخورن مبلات؟؟

مبلای من اصلا تکون نمیخورن فوق العاده سنگینن.

۴ نفری هر کدومو‌ بزور اوردن طبقه ۵.هروقت بخام جابه جا کنم میگیم چندتا مرد بیاد کمکمون

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تکون میخورن مبلات؟؟مبلای من اصلا تکون نمیخورن فوق العاده سنگینن.۴ نفری هر کدومو‌ بزور اوردن طبقه ...

ما رو زمین میشینیم به مبل تکیه میدیم قشنگ میره عقب تا برسه به دیوار

ما رو زمین میشینیم به مبل تکیه میدیم قشنگ میره عقب تا برسه به دیوار

من تکیه هم میدم به مبلا ولی اصلا تکون نمیخوره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

مگه تکون میخورن مبلات؟؟مبلای من اصلا تکون نمیخورن فوق العاده سنگینن.۴ نفری هر کدومو‌ بزور اوردن طبقه ...

هر چقدر هم سنگین 

رو‌پارکت یا سرامیک سر میخورن 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

هر چقدر هم سنگین رو‌پارکت یا سرامیک سر میخورن

رو سرامیکه عزیزم.سر نمیخوره اصلا

دو دست مبلام اصلا تکون نمیخورن.مبل استخون داریه بخاطر اونه

مبلای منم خیلی با کیفیتن

منتها رو‌پارکت سر میخورن

البته از جهاتی خوبه

چون راحت میتونم با یه هل دادن جابجاشون کنم 🤭

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مبلای منم خیلی با کیفیتنمنتها رو‌پارکت سر میخورنالبته از جهاتی خوبهچون راحت میتونم با یه هل دادن جاب ...

اصلا اینا جم نمیخورن با مصیبت تکونشون میدیم ولی خب مبل خوبیه راضیم.

بزنی گوگل میاره برند نیلپر مدل مسینا

من زیر پایه مبلا رو ی تیکه نایلون از اونایی که تق تق میترکونی(نمیدونم اسمش چیه 🤭) اندازه پایه ها بر ...

عع اینم فکر خوبیه و راحت 👌

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

مبلای منم خیلی با کیفیتنمنتها رو‌پارکت سر میخورنالبته از جهاتی خوبهچون راحت میتونم با یه هل دادن جاب ...

بله درسته منم تازه گرفتم خیلی باکیفیت هستن ولی سبکن شاید بخاطر مدلشون باشه بعضی مبل ها‌ به جهت بزرگ بودن و مدلشون سنگین درمیاد که البته جابجاییش مشکله 

دو دست مبلام اصلا تکون نمیخورن.مبل استخون داریه بخاطر اونه

بله درسته منم تازه گرفتم خیلی باکیفیت هستن ولی سبکن شاید بخاطر مدلشون باشه

بعضی مبل ها‌ به جهت بزرگ بودن و مدلشون سنگین درمیاد که البته جابجاییش مشکله ولی خب مزیتش اینه که ثابت میمونن سرجاشون 🤩