2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذات من در کل آرام هست جوری که همه فکر می کنم بی خیالم 

ولی درون من آشفته و پریشان و همیشه در استرس .

اطرافیان من در هیچ زمان از زندگیم آرامش برایم نگذاشته اند همیشه یه آسیب زننده ی روحی داشتم و دارم فقط نوع و انسانش عوضش میشه ولی همیشه این آزاردهنده برایم مهیاست!🥺

همیشه سعی می کنم بی خیال باشم و سرم رو با هنرم گرم کنم 

ا

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

به حرف و افکار دیگران بی اهمیتم از طرفیم اگه از کسی بی حرمتی ببینم اگه دور باشه قطع رابطه میکنم اگه نزدیک باشه ناراحتیمو بروز میدم یا همونجا جوابشو میدم

کسی و برای زندگی انتخاب کردم که اونم این ویژگی هارو داره دوتایی یه حصار کشیدیم دور زندگیمون

عقایدمون و افکارمون شبیه همه تفاهم توی این چیزا خیلی مهمه اگه کسی گفت تفاوت قشنگه با پشت دست بزنید تو دهنش 

اینم بیشتر از یه راز دخترم 😁

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارامش اینجوری بیشتر شد ک جز خانوادم فامیلارو نمیبینم یا خیلی دیررررررررهیچکس خبر نداره چیکار میکنم ب ...

آرامشی که ذخیره میکنی بااین کار ،یک لطف به خودتون هست 🌱

فقط نداشته هات و نبین.یه نگاهی هم به چیزایی که تو زندگیت داری بکن و هرروز بابتشون خدا و شکر کن.به هر ...

دقیقا ۱هفته سرما میخورم متوجه میشم نعمت سلامتی بالاترین نعمت هاست،وقتی یکی خیلی ثروتمند باشه فوت بشه ،جز تن بی جون چیزی نمی‌مونه براش که اونم نیست براش