2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 61 پست

عمرتو هدر نده تهش اینه اونو میذاره کنار با شما ازدواج میکنه ولی آرامش نداری با این آدم دگه تاپیکات میره سمت شوهر خیانتکار.... وابستش شدی تلاش کن وابستگیتو کم نمیدونم چطوری ولی این رابطه رو ادامه نده حیفی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عریزم حقیقت تلخه ولی خاهشا سرتو مث کبک تو برف نکن بهت خیانت شده اصن متوجه ای؟چهار سال باهاش بودی ک بودی ولی اون درنهایت الان با کس دیگه ای جز تو درارتباطه این ینی هیچی حساب نمیشی براش 

چرا؟

چرا نداره اولا رابطه های نزدیک الان چقدر محکمه که بخواد رابطه های دور محکم باشه ؟ دوما استارتر یا هر کس دیگه چند سال خودشو سرکار گذاشته اون آقا هم رفته با یکی داره عشق و حال موقتیش رو میکنه که من به عنوان یه آقا حتی بعید میدونم حتی اونو هم نگه داره . دیگه خودت حساب کن ببین به نظرت میشه روی همچین رابطه ای حساب کرد؟!

با توجه به حرفای تینیج ها مث اینک فاب ینی همون دوس دختر

فاب ینی دختری ک خیلی صمیمیه باهاش

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

طرف نمونه ی بارز ی پسر لاشیه دیگ واضح تر از این؟ سوال پرسیدن داره اصن ک میپرسی فازش چیه؟ خب فازش لاشی بودنشه دیگ همزمان با دو نفرتونه وقتی اون حضوری پیشش نیس میاد با ت چت میکنه صد درصد با اونم چت میکنه امکان نداره. ی جوری رفتار میکنی حس میکنم 16 سالته ولی میگی 23 سالته پس ادم باید عاقلانه فک کنه ک اگه بخوای عاقلانه فک کنی ینی باید کات کنی سیکشو بزنی. بعد تو میای میگی فابشم؟ ت اگ فابش بودی ک نمیرف با یکی دیگه بچه. طرف داره بت خیانت میکنه بفهم. رابطه لانک کلا مزخرفه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

فاب ینی دختری ک خیلی صمیمیه باهاش

والا چیزی ک برداشت کردم از بقیه این بوده نمیدونستم منظورشون  صمیمیه😔🤣

یدونه صمیمی برا رابطه جن.سی دارن؟ یکی برا حرف زدن یکی برا ....؟ درسته نه؟🙃

کاربری دست دونفره🦋🌸

چرا نداره اولا رابطه های نزدیک الان چقدر محکمه که بخواد رابطه های دور محکم باشه ؟ دوما استارتر یا هر ...

ولی همه مث هم نیستن اره این آقا آدم خوبی نیس

من خیلیا رو دیدم راه دور ازدواجم کردن

ممکنه نزدیک باشن خیانت کنه

والا چیزی ک برداشت کردم از بقیه این بوده نمیدونستم منظورشون صمیمیه😔🤣یدونه صمیمی برا رابطه جن.سی د ...

اره ینی کسی ک خیلی صمیمی هستی باهاش و لزوما دوس پسرت نی مثلا میگی ی رفیق دختر فاب دارم. و اینکه این پسره لاشیه دیگ اون حضوریه برا رابطه جنسیه اینم ک برا اینکه حوصلش سر نره حرف میزنه باهاش دیگ

ولی همه مث هم نیستن اره این آقا آدم خوبی نیسمن خیلیا رو دیدم راه دور ازدواجم کردنممکنه نزدیک باشن خی ...

من بطور کلی گفتم . اونا هم استثنا هست که ازدواج میکنن و ... در کل رابطه های اینجوری رو من قبول ندارم 

تاحالا واست پیش نیومده خواستگار راه دور

من آقا هستم . چون قبول ندارم واردش هم نشدم . البته ممکنه یکی رو بخواد که شهرستان باشه اون رو میشه برنامه ریزی کرد رفت و آمد داشت ولی اینکه بخوای جایی باشی که امکان رفت و آمد نباشه یا کم باشه و قبول ندارم مثلا دوتا کشور مختلف

اقا هسی اینجا چرا اومدیپروفت فک کردم دختری وگرن حرف نمیزدم بات

اشکالش چیه ؟ اولا تاپیک خاص نبوده که نباس می‌اومدم دوما بی احترامی نکردم نظرمو گفتم شما هم نظرتو گفتی . دیگه اینکه حرف نمیزدم باهات یا میزدم نداره . روز خوش