پسری که یه رابطه لانگ داره ولی تو شهر خودشونم با یه دختر دیگه میپره دقیقا فازش چیه؟اولیو دوست داره یا دومی ؟لانگش چهارساله ولی دومیو خیلی خاطره باهاش داشته.
عمرتو هدر نده تهش اینه اونو میذاره کنار با شما ازدواج میکنه ولی آرامش نداری با این آدم دگه تاپیکات میره سمت شوهر خیانتکار.... وابستش شدی تلاش کن وابستگیتو کم نمیدونم چطوری ولی این رابطه رو ادامه نده حیفی
عریزم حقیقت تلخه ولی خاهشا سرتو مث کبک تو برف نکن بهت خیانت شده اصن متوجه ای؟چهار سال باهاش بودی ک بودی ولی اون درنهایت الان با کس دیگه ای جز تو درارتباطه این ینی هیچی حساب نمیشی براش
چرا نداره اولا رابطه های نزدیک الان چقدر محکمه که بخواد رابطه های دور محکم باشه ؟ دوما استارتر یا هر کس دیگه چند سال خودشو سرکار گذاشته اون آقا هم رفته با یکی داره عشق و حال موقتیش رو میکنه که من به عنوان یه آقا حتی بعید میدونم حتی اونو هم نگه داره . دیگه خودت حساب کن ببین به نظرت میشه روی همچین رابطه ای حساب کرد؟!
والا چیزی ک برداشت کردم از بقیه این بوده نمیدونستم منظورشون صمیمیه😔🤣یدونه صمیمی برا رابطه جن.سی د ...
اره ینی کسی ک خیلی صمیمی هستی باهاش و لزوما دوس پسرت نی مثلا میگی ی رفیق دختر فاب دارم. و اینکه این پسره لاشیه دیگ اون حضوریه برا رابطه جنسیه اینم ک برا اینکه حوصلش سر نره حرف میزنه باهاش دیگ
من آقا هستم . چون قبول ندارم واردش هم نشدم . البته ممکنه یکی رو بخواد که شهرستان باشه اون رو میشه برنامه ریزی کرد رفت و آمد داشت ولی اینکه بخوای جایی باشی که امکان رفت و آمد نباشه یا کم باشه و قبول ندارم مثلا دوتا کشور مختلف
اقا هسی اینجا چرا اومدیپروفت فک کردم دختری وگرن حرف نمیزدم بات
اشکالش چیه ؟ اولا تاپیک خاص نبوده که نباس میاومدم دوما بی احترامی نکردم نظرمو گفتم شما هم نظرتو گفتی . دیگه اینکه حرف نمیزدم باهات یا میزدم نداره . روز خوش