2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم بیزااارم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 31 پست
میدونم سخته ولی به خاطر خوش بودن در کنار شوهرت باید بگذری

دقیقا  آدم مجبوره ولی خیلی سخته قشنگ حس میکنم بعد که گذشتم میکنی انقدر پرو هستن فکر میکنن آدم حالی به حالیه دیگه نمیدونن آدم مجبوره ندید بگیره کاراشونو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی میکنی برو حرص نخور بذار حرص بخورن جلوشون با شوهرت خوب باش احترام بذار

با خودشون چجوری باشم؟

یکبار ساکت بودم نصفه شب مادرشوهرم زنگ زد ب شوهرم ک بازنت مشکل داری دعوا کردین...روز بعدش شوهرم منت گذاشت و دعوامون افتاد سر هیچی

این چند صبای عمرتو با خوانوادت باید خوش باشی به خاطر همین اونا هرچی فکر میکنند مهم نیست

با جاریم حرفم میگیره ب شوهرم بگم هر وقت جاریم اونجا بود بیا منو ببر...

نظرتون 

با خودشون چجوری باشم؟یکبار ساکت بودم نصفه شب مادرشوهرم زنگ زد ب شوهرم ک بازنت مشکل داری دعوا کردین.. ...

هر از چند گاهی لبخند بزن سعی کن وا ندی ولی تابلو نباشه سر سنگین باش باهاشون اگه چیزی پرسیدن یا نظر خواستن جواب بده البته من اگه هنر داشتم زندگیه خودمو درست میکردم بخدا خخخ

تاشوهر پشت آدم نباشه هیچی پیش نمیره تو دعواهای خانواده شوهر فقط شوهره که میتونه جلو همه دربیاد رو شو ...

خب چطوری کار کنیم رو شوهرمون؟ بخدا خسته شدیم ولی نمیبینن اشتباهات خانوادشون و طرفداری بیخودی میکنن

خب چطوری کار کنیم رو شوهرمون؟ بخدا خسته شدیم ولی نمیبینن اشتباهات خانوادشون و طرفداری بیخودی میکنن

بخدا ببخشیدا پدرشوهرم اومد سمتم منو سیلی زد یولش زد ولی هب باز شوهرم میگه اونا بهت بدی نکردن...اتقد بی منطقه

با خودشون چجوری باشم؟یکبار ساکت بودم نصفه شب مادرشوهرم زنگ زد ب شوهرم ک بازنت مشکل داری دعوا کردین.. ...

ببین مثل من ساده ای 

ولی من دیگه سیاست مدار شدم 

اتفاقا میرم باهاش تا نشون بدم مشکل ندارم 

میرم حرف هم می زنم می خندم هم ولی از همه شون بدم میاد