2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ولی بدون علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 53 پست
ممنون عزیزم.هرروز باید خورد فاصله ای یا زمانی ک نیس ک نخورد؟

بسته قرص ۶۰ تایی بود باتوجه به شرایط من دکترم روزی یه دونه تجویز کرده بود که حدود ۹ تاش مونده بود من بی بی چک و بتام مثبت شد ریزش موهامم خیلی کمتر شد اما شنیدم بعضی ها روزی دوتا هم میخورن

بسته قرص ۶۰ تایی بود باتوجه به شرایط من دکترم روزی یه دونه تجویز کرده بود که حدود ۹ تاش مونده بود من ...

من یکسال میشه.چیزی ب عنوان پریود نشدم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل هورمونی نداری؟؟ یا خدایی نکرده در معرض یائسگی زودرس نیستی؟ الان مشکلت اینه که پریود نمیشی یا با ...

الویتم پریود نمیشم.من دو بچه دارم ذلم یکی دیگه میخواست ولی شوهرم میگه بسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اضافه وزن اختلال تیروئید روی پریود تاثیر داره

اضافه وزن پیدا کردم ولی ن خیلی زیاد تپل باشم.ده کیلو اضافه وزن دارم.راستی شوهرم فرستادم واسه قرص گفت گرونه نگرفت😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اضافه وزن پیدا کردم ولی ن خیلی زیاد تپل باشم.ده کیلو اضافه وزن دارم.راستی شوهرم فرستادم واسه قرص گفت ...

فکر کنم ۴۰۰ باشه عزیزم قیمتش

خب پس کم کم شروع کن روزی نیم ساعت پیاده روی کن برنامه قدم شمار نصب کن روی گوشیت قند رو حذف کن کامل از رژیم غذاییت استرس رو اگر داری سعی کن مدیریتش کنی خوابت منظم باشه شبا دیر نخواب فست فود و سرخ کردنی هم نخور آن شالله با تغییر سبک زندگیت حالت بهتر بشه

دخترا من امروز رفتم بهداشت برای تشکیل پرونده کلی استرس بهم داد گفت روز دوم پریودی عدد بتا خیلی بالا بوده احتمال بارداری خارج از رحم داری کسی تجربه مشابه داره؟

شنبه رفتم دکتر سونو نکرد فقط ازمایش نوشت گفت زوده دوشنبه آینده بیا برای سونوی قلب