2777
2789
عنوان

طلا خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 41 پست
الان این ساعت دلار ۷۹.۵۰۰طلا ۶.۴۰۰یه حسی میگه طلا پایین ترم بیاد یخچال دیگه پایین نمیاد

اره تو ایران به بهانه دلار همه چیز رو گرون کردند ولی دلار بیاد پایین جتسا رو ارزون نمی کنن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وای خدای من!ولی نگران نباش سال دیگه میاد روش،حالا چند گرم گرفتی!؟کلا گرمی ۸۲۰۰ یا با اجرت و اینا

با اجرت و فلان و اینا ۸۲۰۰

گرمش رو یادم نیس اما حدود سیصد و خورده ای

کلا ب فنا رفتم ...روم نمیشه حتی با کسی درد و دل کنم .خخخخ  

بچه ها سلام...🙋‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همین طور البته یه گرم خریدم به جایی نمی خوره..همین بعد عید یه پولی داشتم خریدم کاش نمی خریدم ...

میگن آدم وقتی بیکار میشه کارای احمقانه میکنه دقیقا من کردم!

تو عید بیکار موندم خونه و رفتم کل سرمایه ام رو دود هوا کردم 

بچه ها سلام...🙋‍♀️
گرونی وارزونی همه چیزدست دلالای وطنیه ربطش میدن به مذاکرات که مردم ساده باورکنن کارتحریمه

اون هم هست ولی فعلا که اهرم فشار مذاکره س

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره تو ایران به بهانه دلار همه چیز رو گرون کردند ولی دلار بیاد پایین جتسا رو ارزون نمی کنن

حق

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

با اجرت و فلان و اینا ۸۲۰۰گرمش رو یادم نیس اما حدود سیصد و خورده ایکلا ب فنا رفتم ...روم نمیشه حتی ب ...

وای خواهر منم همینطور خداروشکر ی همدرد پیدا کردم 😁من با اجرت گرمی ۷۵۰۰در امد😁😁😁حدود ۱۵۰ م شد 😭😰😥یعنی دقیقا روم نمیشه ب کسی هم بگم چ ضرری کردم فقط می تونم ب خودم ارامش بدم ک مهم نیس واس دلم خریدم ن واس سود حالا کجا دلم داره میسوزه ب رو خودم نمیارم 🥴🥴🥴🥴ولش کن فدا سرمون فک کن رفتیم سفر تفریحی همش خرج شد💕

💚خدایا بی نهایت شکر🙏...،💚خدایا بی نهایت عاشقتم💕⚠️⚠️⚠️خوبه گفتم درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗

سلام نه اصلاااااااا الان اتفاقا موقع خریده...نگران نباش مذاکره بشه هم باز طلا میره بالا بلخره...اخر امسال اگه مذاکره بشه هشت و خورده ای ، اگه نشه ۱۲ ت و شایدم کلا بالاتر باشه ازین چیزایی ک گفتم ولی پایین تر نیست

ایشالا آنقدر بیاد پایین تا اونایی که انبار کردن از غصه دق کنن بمیرن

ان شاءاله پایین بیاد ولی مردم عادی هم که انبار کردند تمام سرمایشونو دادن به امید این که یه فرجی تو زندگیشون بشه خدا نکنه دق کنن..الهی اون قدر وضع کشور خوب بشه و اقتصادمون خوب بشه که مردم رغبت پیدا کنن پولشون رو تو زمینه تولید سرمایه گذاری کنن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز