2777
2789
عنوان

بالغان فکری لطفا وارد بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست
چرا

من خودم همچین موردی رو دیدم ولی اصلا مناسب هم نبودن

ء

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه بعد گذشت یکم وقت دچار سوءتفاهم هایی تو رابطتون بشید توی یه بحث کوچیک مثلا ویژگی های برتر خودتون رو بخواید به رخ بکشید 

ممکنه ها وگرنه شایدم یه رابطه عالی داشته باشید 

اگه از لحاظ سنی که اصلا نگرانی وجود نداره مهم نیست بالآخره پیش میاد همچین موقعیت هایی ولی خوب بیشتر به ایندتون فکر کنید و اینکه ممکنه حتی سر چی رابطه تموم بشه همه احتمالاتو در نظر بگیر

بنظرم ك خوب نيست خانواده پسر چطور ميخان راضي بشن

سمت ما ازین خرده فرهنگ های منفی نیست خداراشکر. 

مخالفت خانواده ها و پسندیدن میوه نوبرانه و موارد این مدلی سطح پایین.... 

شاید ظاهر خانم واقعا به هفتادی بخوره (که معمولا اینجوری نیست و از سر تعارف میگن، نهایتا آدم دو سه سال کوچکتر نشون بده نه ده سال!) اما واقعیت جسم و فیزیک یه خانم چهل ساله با خانم سی ساله خیلی متفاوته

شما خودت الان روحیه ت، نیازهات، قدرت جسمانیت و سطح سلامتیت با ده سال پیشت یکیه؟ هرچقدر هم که خوب زندگی کرده باشی میتونی بگی همون آدم ده سال قبلی؟ قطعا نه

و این مسائل روحی و جسمی خودشون رو در زندگی نشون میدن

بخصوص که آقایون واقعا چند سالی از نظر عقلی از سنشون کمترن و تجارب زنانه مثل پریود و زایمان و نوسانات هورمونی رو نداره که باعث افت جسمیشون بشه. شما دیر یا زود فرسوده تر و شکسته تر از همسرتون دیده خواهید شد، مردهای نرمال تا شصت هفتاد سالگی هم نیاز جنسی دارن اما خانما به مرور این میل درشون کم میشه و همین برای هر دو طرف باعث سرخوردگیه

بحث فرزنداوری هم هست که با افزایش سن برای خانما شانسش کم میشه و اکثر افراد تا وقتی اقدام نمیکنن برای بارداری تصور نمیکنن ممکنه مشکلی داشته باشن...

برام سواله چرا انقدر دنبال مردای جوانتر هستید؟ به هم رده های خودتون فکر کنید، شانس ازدواج موفقتون بالاتر میره