شمام حس عاطفی و عشق و دوست داشتن( علاقه مند شدن به کسی ) و حس ج .ن سی تون رو از دست دادین و کلا سِر شدین یا فقط من اینجور ی شدم ؟ تمام عمرم با حسرت داشتن کسی ک دوسش داشته باشم گذشت..... چقد غم انگیز که آدم سِر بشه .... بدتر از وقتیه که نسبت به نداشته ات غصه میخوردی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فکر میکنم ولی وقتی نمیتونم با کسی جور بشم چیکار کنم نمیشه آدم با هر کسی ازدواج کنه
سعی کن بتونی عزیزم حیلی مهمه اینده تنهایی سخته
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
دلیل خاصیم نداشته در واقع از یه جایی از هر چی مَرده قطع امید کردم مرد خوبم هست اما انقد کمن که انگشت شمارن مثلا بابای خودم مامانم رو بدبخت کرد اگه مجرد مونده بود مامانم خیلی زندگیش بهتر بود و خیلی اطرافیان با هم سازگاری ندارن زندگی اینجوری به چه دردی میخوره دیگه باید جای اینکه چرا من عشق ندارم نگرانیت به این تغییر کنه که چطوری این آدم رو تا آخر عمر تحمل کنم
من ۳۹ سالمه البته متاهل و بچه دارم ولی گاهی فکر میکنم شاید اگه عاشق نمیشدم و با همسرم ازدواج نمیکردم کلا متاهل نمیشدم، زندگیم جور دیگه ای جلو میرفت... ادم همیشه خواهان اون چیزیه که ندارش
اگر میخواستم دوست بشم که قبلنا تو سن پایینتر اینکارو میکردم ، من پایبند اعتقاداتم هستم ... دوستی چ باری از دوش من بر میداره ، بار گناهمو اضافه میکنه ، بازیچه ی مشت هرزه کثیف شدن چه فایده ای بر ام داره ؟ این میشه سرسامون گرفتن یا بدتر معلقو بلاتکلیف بودن ؟!
تا حالا عاشق نشدی؟ یا نتونستی به عشقت برسی؟ من ۳۹ سالمه البته متاهل و بچه دارم ولی گاهی فکر میکنم شا ...
تا دلت بخواد عاشق شدم .... دوست پسرم تو دهه دوم و سوم زندگیم داشتم برای سالهای قبل هست اخیرا هم یعنی حدود ۷ ماه قبل سه تا پیشنهاد دوستی داشتم یکیش ۳۳ بود یکیش ۲۷ ساله یکیش ۴۰ ولی خب من که قصد دوستی ندارم ، دوستی رو میخوام چیکار؟! ولی یه ماهی میشه حس میکنم دیگه اصلا هیچ حسی ندارم ،