2777
2789
عنوان

گوشی نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جی میکیری سامسونگ نگیر. شیاعومی شرف داره. هم خودم هم اطرافیانم سامسونگ داشتیم هنگه مطلقق.

آخه کارکردش برام سخته ، و با سامسونگ راحت ترم ، نامزدم هم همینطور

چرا میتونم قسطی بگیرم ولی در کل همون ۱۵ اینا میتونم هزینه کنم چه مدلی رو پیشنهاد میدین البته سامسونگ ...

بری خودش پیشنهاد میده 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

همین a1516 اینا

من اول توی نظرم a06 و a05 بود ، بعد گفتم a06 بهتره ،  بعد کلیپ هاش رو دیدم که میگفتن اولش کندی داره و اینا ، با خودم گفتم هدیه که میخام بدم یه چیز خوب باشه که هنگ و اینا نداشته باشه و به چشم بیاد

الان دیگه رو a15 و a16 دارم فکر میکنم 

[QUOTE=380077229]آخه کارکردش برام سخته ، و با سامسونگ راحت ترم ، نامزدم هم همینطور[/QUOTE نه باوو شیاعومی  واقعاا راحتهه ــمن همسرم به زور برام سامسونگ رفتم a10sاز قبلش متنفر بودو از سامسنوگ چون کمابیش دست هر کسی دیدم هنک مبکردم صفحه قفل میشد خود به خود صفحه مربوط به نابینایان فعال میشد.. وسط صحبت صفحه سیاه میشد و همینجور میموند تا ساعتهااا.. برای منم متاسفامه از این قاعده مستثنی نبود ـانقدر ازش متنفر یودم مه تو دوسالی که دستم بود هیچ نرفته بودم ببینیم چی به کیه توش. ـخداروشکررر که صفحه ش خورد  به کف  اتوبوس و هنگ کرد و کم کم تعطیل شد و من رااحتتتتتشدم 🤣🤣🤣🤣😃😃😃😆😆

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

[QUOTE=380077229]آخه کارکردش برام سخته ، و با سامسونگ راحت ترم ، نامزدم هم همینطور[/QUOTE نه باوو شی ...

😂😂

من داداشم و مامانم شیائونی نوت ۱۳ دارن 

بقیه همگی سامسونگ داریم

چون با سامسونگ بیشتر کار کردم واسه همین از همه چیزش راحت تر سر در میارم برا همین میخام واسه اونم سامسونگ بگیرم چون خودشم سامسونگ داشته وبه کار کردن با اون  عادت کرده ،آره شیائومی هم خوبه

😂😂من داداشم و مامانم شیائونی نوت ۱۳ دارن بقیه همگی سامسونگ داریمچون با سامسونگ بیشتر کار کردم واسه ...

اووومم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

😂😂من داداشم و مامانم شیائونی نوت ۱۳ دارن بقیه همگی سامسونگ داریمچون با سامسونگ بیشتر کار کردم واسه ...

ببیت یعنی وقتی ساسمونگ کمپلت تعطیل شد. به همسرمم گفتمم اخیششششش جیگرم خنک شد ـاز شرش راااحت شدم 🥴🥴🤣🤣🤣

ببیت یعنی وقتی ساسمونگ کمپلت تعطیل شد. به همسرمم گفتمم اخیششششش جیگرم خنک شد ـاز شرش راااحت شدم 🥴🥴 ...

آخی😂😂

آره گاهی هنگ میکنه ، گاهی تایپ میکنی دیر تر تایپ میشه یا صفحه اش یهو قفل میشه ، من a32 دارم اینطوریه البته خیلی خیلی خیلی کم

آخی😂😂آره گاهی هنگ میکنه ، گاهی تایپ میکنی دیر تر تایپ میشه یا صفحه اش یهو قفل میشه ، من a32 دارم ا ...

🥴🥴ارهه سانس. دسکه اصلا و ایداا سامسونگ نخواهم خرید