2777
2789
عنوان

گوشی نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر جی میکیری سامسونگ نگیر. شیاعومی شرف داره. هم خودم هم اطرافیانم سامسونگ داشتیم هنگه مطلقق.

آخه کارکردش برام سخته ، و با سامسونگ راحت ترم ، نامزدم هم همینطور

همین a1516 اینا

من اول توی نظرم a06 و a05 بود ، بعد گفتم a06 بهتره ،  بعد کلیپ هاش رو دیدم که میگفتن اولش کندی داره و اینا ، با خودم گفتم هدیه که میخام بدم یه چیز خوب باشه که هنگ و اینا نداشته باشه و به چشم بیاد

الان دیگه رو a15 و a16 دارم فکر میکنم 

[QUOTE=380077229]آخه کارکردش برام سخته ، و با سامسونگ راحت ترم ، نامزدم هم همینطور[/QUOTE نه باوو شیاعومی  واقعاا راحتهه ــمن همسرم به زور برام سامسونگ رفتم a10sاز قبلش متنفر بودو از سامسنوگ چون کمابیش دست هر کسی دیدم هنک مبکردم صفحه قفل میشد خود به خود صفحه مربوط به نابینایان فعال میشد.. وسط صحبت صفحه سیاه میشد و همینجور میموند تا ساعتهااا.. برای منم متاسفامه از این قاعده مستثنی نبود ـانقدر ازش متنفر یودم مه تو دوسالی که دستم بود هیچ نرفته بودم ببینیم چی به کیه توش. ـخداروشکررر که صفحه ش خورد  به کف  اتوبوس و هنگ کرد و کم کم تعطیل شد و من رااحتتتتتشدم 🤣🤣🤣🤣😃😃😃😆😆

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

[QUOTE=380077229]آخه کارکردش برام سخته ، و با سامسونگ راحت ترم ، نامزدم هم همینطور[/QUOTE نه باوو شی ...

😂😂

من داداشم و مامانم شیائونی نوت ۱۳ دارن 

بقیه همگی سامسونگ داریم

چون با سامسونگ بیشتر کار کردم واسه همین از همه چیزش راحت تر سر در میارم برا همین میخام واسه اونم سامسونگ بگیرم چون خودشم سامسونگ داشته وبه کار کردن با اون  عادت کرده ،آره شیائومی هم خوبه

😂😂من داداشم و مامانم شیائونی نوت ۱۳ دارن بقیه همگی سامسونگ داریمچون با سامسونگ بیشتر کار کردم واسه ...

اووومم 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

😂😂من داداشم و مامانم شیائونی نوت ۱۳ دارن بقیه همگی سامسونگ داریمچون با سامسونگ بیشتر کار کردم واسه ...

ببیت یعنی وقتی ساسمونگ کمپلت تعطیل شد. به همسرمم گفتمم اخیششششش جیگرم خنک شد ـاز شرش راااحت شدم 🥴🥴🤣🤣🤣

ببیت یعنی وقتی ساسمونگ کمپلت تعطیل شد. به همسرمم گفتمم اخیششششش جیگرم خنک شد ـاز شرش راااحت شدم 🥴🥴 ...

آخی😂😂

آره گاهی هنگ میکنه ، گاهی تایپ میکنی دیر تر تایپ میشه یا صفحه اش یهو قفل میشه ، من a32 دارم اینطوریه البته خیلی خیلی خیلی کم

آخی😂😂آره گاهی هنگ میکنه ، گاهی تایپ میکنی دیر تر تایپ میشه یا صفحه اش یهو قفل میشه ، من a32 دارم ا ...

🥴🥴ارهه سانس. دسکه اصلا و ایداا سامسونگ نخواهم خرید