2777
2789
عنوان

شام چی دارین🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 48 پست
بله

نوش جونت ، آنقدر دلم میخواد 😍🤤🤤

برگ مو هام تموم شده ، باید صبر کنم تا برگ های جدید بزرگ بشن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رژیمم🥲 از صبح هیچی نخوردم

انقددوس دارم رژیم بگیرم🤣 .هرچی میخورم چاق نمیشم😣😣

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خوراک لوبیا سبز و مرغداره میپزه میشه توضیح بدی کباب لقنه رو چطور میپزی

اماده خریدیم 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
زرشک پلو تازه خوردیم جات خالی

جان🥰😍 نوش جونتون 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
نوش جونت ، آنقدر دلم میخواد 😍🤤🤤برگ مو هام تموم شده ، باید صبر کنم تا برگ های جدید بزرگ بشن

منم مامانم‌ درست نمیکنه یکی از فامیلا برام اورد😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه جدی گفتی خوشبحالت اخه چرا دوست داری رژیم بگیری

آخه رژیم گرفتن خیلی باکلاسه هرجابری بگی رژیمم فقط سالادمیخورم 😂😂

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶