2777
2789
وای😅😅😅🤣🤣🤣حرفات برام مثل طرز حرف زدن بهرام افشار میاد🤣🤣🤣🤣عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣

مخلصم سالاری سلطانی ستونی خخخخ قرررربونت عزیزم فدایی داری 

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

فداتشم عزیزدلم خودت بهترینی😍😍😍🥰😘😘😘😘😘😘😘@نورااخانم

خدا نکنه قشنگم وای خیلی کیوت و بامزه ای عاشق تاپیک خانم😍😍😍😍😘😘😘

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که براش تاپیک زدم سریشم شده بود ول نمیکرد 😂همون موقع پیام دادی اما گفتم سرت شلوغه نیای واسه گز ...

اهان دیدمش حدید بود ندیده بودمش تاحالا 

daigo.ir/secret/11999473004/dashboard هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

اهان دیدمش حدید بود ندیده بودمش تاحالا

شاکی خصوصی زیاد داره😂

هی 

بوس بهت😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

کله قروتی  دلم برات تنگ شده بود

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

شاکی خصوصی زیاد داره😂هی بوس بهت😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘کله قروتی دلم برات تنگ شده بود

جوووون کله هوونگی منم دیر دیرام بود بیام خونه  اهر شب خوب بیکارم جاروم نیست دیگ ازاد

وای پری عجوزه سه پ*ستون یکی تگش کرده رفیقشه😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

😂😂اره دیدم‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فداتشم عزیزدلم تو و نی نی قشنگت که خوده عشقین😍🥰😘😘😘😘😘😘😘😘@toranjbano

قربونت برم مهربونم😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم که صدام کردی نازنین مامان مهربون دختر گل چطوره ؟

عزیزدلمی قربونت برم مهربون😍

خوب خداروشکر دیروز پیش ماما بودم 🥰

جوووون کله هوونگی منم دیر دیرام بود بیام خونه اهر شب خوب بیکارم جاروم نیست دیگ ازاد

منم خوابم میاد الان میخوابم

شاید باشم شاید نباشم😂

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اینا همونایی هستس منو توفحش میدن همو لایک میکنن🤣🤣

اره واقعا به ما که میرسن فقط عقده و فحش😉😉😁