2777
2789
@ازسارابپرس @هولوگرامیهولوگرامی23‍ عزیزم چرا آیدی من تگ نمیشه؟؟

@niniyar  

سلام لطفا کاری کنید بشه منوتگ کنن ممنونم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تگ کن عزیزم دیگه ای بابا

دیشب با یک کاربر بحثم شد کلا فراموش کردم.

این جا تگ کنم niniyar جواب نمیدن.

میگن توی تاپیک خودشون باید باشه. الان تگ می کنم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب با یک کاربر بحثم شد کلا فراموش کردم.این جا تگ کنم niniyar جواب نمیدن.میگن توی تاپیک خودشون باید ...

ممنون ساراجان 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ممنون ساراجان

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@جانانpبانو 🎀

عزیزمی😘

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
قربون محبتت خوش قلب❤️

ای ننه ببین کی اومده سایت🥰😍😘🥹🥹🥹قربونت برم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قربونت برم الهی😍😍ببخشید که دیر جوابت رو دادمبا درس هام کلی مشغول بودم عزیزم🤦🏻‍♀️🥰

موفق باشی عشقم همیشه به یادتم برات دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سربلند باشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

موفق باشی عشقم همیشه به یادتم برات دعا میکنم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سربلند باش ...

قربونت برم من الهی 😘😘

عزیزدل منی🫂

بهترین هارو برای خودت و گل پسرت آرزو میکنم😍