فکر نکنم همسرش اجازه بده 😂 همسرش اجازه بده بابام نمی زاره مشهد و شاید بزارند بره اونم باز 😂😂😂
عزیزم دیگه خواهرت متاهل شده و نیاز به اجازه از پدرت نداره ، در مورد همسرشم بگو که انقدر پرروش نکن مگه اون از تو اجازه گرفت که تو میخوای اجازه بگیری ؟ بگو چمدونتو ببند و بهش نگو تا شب قبل رفتن اخر شب پیام بذار عزیزم فردا داریم میریم تفریح با دوستام اگر تلفن جواب ندادم نگران نشو 💘
کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
به نظر من مشکلی نداره پس نیازی به حساسیت نیستپدرم زیاد مسافرت کاری و دوستانه میرفت . در مقابل هم ماد ...
آره اینطور درسته اما خانواده ما کلا این عقیده رو ندارند خانم تنها بره مسافرت با دوستاش حالا مشهد چندباری پیش امده با تور زیارتی رفتند اما شهرای دیگه نه من الان مجردم بدون خانواده حق ندارم مسافرت برم