2777
2789
فکر نکنم همسرش اجازه بده 😂 همسرش اجازه بده بابام نمی زاره مشهد و شاید بزارند بره اونم باز 😂😂😂

عزیزم دیگه خواهرت متاهل شده و نیاز به اجازه از پدرت نداره ، در مورد همسرشم بگو که انقدر پرروش نکن مگه اون از تو اجازه گرفت که تو میخوای اجازه بگیری ؟ بگو چمدونتو ببند و بهش نگو تا شب قبل رفتن اخر شب پیام بذار عزیزم فردا داریم میریم تفریح با دوستام اگر تلفن جواب ندادم نگران نشو 💘

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

فقط اگه برعکس میشد هم همین بود حرف؟ اگه الان خانومش میخواست بره سفر مجردی نمیگفتن اجازه بگیر و همسرت ...

کسی همچین حرفی زد ؟؟ 

تو کامنتم نوشتم فقط آقا فقط مرد 

یا نوشتم آدم ؟؟

اول بخونید قشنگ 

هم آقا هم خانم نیاز دارن تایمی برای خودشون داشته باشن نیاز به سفر بدون همسر دارن نیاز به جمع دوستانه دارن 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه خواهرت متاهل شده و نیاز به اجازه از پدرت نداره ، در مورد همسرشم بگو که انقدر پرروش نکن مگ ...

خخخ تلافی😂#  

واقعا نمیدونم چرا شماها انقد مظلومید فقط من برا پسرا خوبم ، آدمشون میکنم 😂😊

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

به نظر من مشکلی نداره پس نیازی به حساسیت نیستپدرم زیاد مسافرت کاری و دوستانه میرفت . در مقابل هم ماد ...

آره اینطور درسته اما خانواده ما کلا این عقیده رو ندارند خانم تنها بره مسافرت با دوستاش حالا مشهد چندباری پیش امده با تور زیارتی رفتند اما شهرای دیگه نه من الان مجردم بدون خانواده حق ندارم مسافرت برم 

فکر نکنم همسرش اجازه بده 😂 همسرش اجازه بده بابام نمی زاره مشهد و شاید بزارند بره اونم باز 😂😂😂

پس خواهرتون هم حق داره نباید بذاره همسرش بره یا اینکه منطقی صحبت کنن که خواهرتم بتونه مسافرت با دوستاش بره ‌

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فقط اون قلبه😂

😂آره دیگه خوشگذرونی تنهایی عواقب داره 

کسی همچین حرفی زد ؟؟ تو کامنتم نوشتم فقط آقا فقط مرد یا نوشتم آدم ؟؟اول بخونید قشنگ هم آقا هم خانم ن ...

روی سخنم با شمای نوعی نبود

میگم چیزی که اذیت میکنه این تبعیضاست که قابل انکار هم نیست واضحا میشه تو ازدواجا دید

متاسفانه تو خانواده ما پسرا آزادن هر سفری برن اما دخترا نه

چرا هی میگی خانواده ما ؟ خواهرت خودش تشکل خانواده داده و خودش هم جز اولیا هست پس تصمیم گیرنده و گذاشتن قوانین برعهدشه 

قوانین خانواده شما ربطی به خواهرت نداره 

چرا هی میگی خانواده ما ؟ خواهرت خودش تشکل خانواده داده و خودش هم جز اولیا هست پس تصمیم گیرنده و گذاش ...

دقیقا موافقم

خانواده خود منم خیلی مرد رو تحویل میگرفتن ولی بعد ازدواج تو خونه خود من همه چیز کاملا برابره

چرا هی میگی خانواده ما ؟ خواهرت خودش تشکل خانواده داده و خودش هم جز اولیا هست پس تصمیم گیرنده و گذاش ...

آره خانواده خودشو داره اما بازم فکر نکنم همسرش بزاره ولی خب آلان آتیشی هست می گه بیاد بلافاصله منم می رم مسافرت با دوستام😂