2777
2789
عنوان

چقد فامیلامون حسودن دارن اتیش میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 52 پست
شوهرم نمیدونه اینا چقد حسودن من وقتی مبلامو خریدم اشتباه کردم رفتم قیمتو به دختر عمم گفتم اگه میدیدی ...

بله اشتباه کردی قیمت گفتی که چی بشه ..کلا نباید ریز و جزئیات زندگیتو جایی بگی 

فامیل همرو دعوت کن دوست آشنا دوست خانوادگی هر کی فکرت میرسه دعوت کن واینم قبول کن فامیل پدریت بدرد ن ...

اخه چطوری پس فردا نمیگه ۵تاعمت و۲تاعموت کجان؟! بچه هاشون؟ چرا کسی نیومده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه اینطوری بدون هیچ استدلالی اینطور میگن

شما تاریخ و بده بگو خبر بده ک میان یا نه بگو تالار روز دیگه وقت نداد دوس دارم باشید نمیتونیدم ک چیزی نمیتونم بگم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله اشتباه کردی قیمت گفتی که چی بشه ..کلا نباید ریز و جزئیات زندگیتو جایی بگی

کاملا موافقم الان آدم باید دهنش چفت و بست داشته باشه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

اخه چطوری پس فردا نمیگه ۵تاعمت و۲تاعموت کجان؟! بچه هاشون؟ چرا کسی نیومده

از دم همشون حسودن🤣🤣 اون موقع بگو حسودن تمام خود خوری نکن یروز ب این چیزا میخندی

واقعا فکر میکنی توی اون هاگیر واگیر عروسی که اون همه کار دارید شوهرت متوجه میشه از فامیل شما کی اومد ...

خب مشکل اینه که بابام توسری خوره اینا بگن نه اونم میگه چشم کنسل کنید اون وقت من دلم میشکنه

واقعا فکر میکنی توی اون هاگیر واگیر عروسی که اون همه کار دارید شوهرت متوجه میشه از فامیل شما کی اومد ...

آره همینو بگو 

خب مشکل اینه که بابام توسری خوره اینا بگن نه اونم میگه چشم کنسل کنید اون وقت من دلم میشکنه

اومدیم و اونا تا ده سال نخواستن بیان