2777
2789
عنوان

شوهرم دعا پیدا کرده لطفا بیایید بگید این چیه❌

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 48 پست
اقای سید عبدالله علی مهاجر براتون باطلش می کنه.ایناقا جن کش نه جن گیر.توی یوتیوب هست

دستگیر شده 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلسمو بخونبعدش بندازش تو اب روونچهارگوشه خونتو ایت الکرسی نمک بزارتو جاهای مختلف خونتون قران بزارتا ...

شوهرم خیانت کرده الانم خودش این از تو ماشینش پیدا کرده منم دارم جدا میشم خونه بابام 

میتونم کمکت کنم دایرکت بده بگموچکار کن باطل بشه

اینجا بگو بقیه لازم داشته باشن

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ط لسم باید باطل بشه ب طریقه خودش اینجورنیست هرکی یکچیز بگه شما انجام بدی و ط لسم بدتر میشه بعضی طلس ما رو نباید سووزوند بعضیارو نباید ت اب انداخت باید طریقه باطل کردنش بدونی یاببر پیش عالمش ک باطل کنه برات نمونش بگم بزارتویک ظروف چینی داخلش اب بریز دعارو بزار توش و چهارقل بهش بخون و همزمان بادستات تواب دعارو بشور پاک بشه بعد ببر جایی ک گذرگاه نباشه خلوت اب رو بریز تمام بکسی ام نگو این ک‌گفتی برای جدایی و مرگ هستش

یه تابلو هایی هست حرز امام جواده اونا جوابن؟؟؟

طلسم به این راحتی  باطل نمیشه ، بعضیاهم باطل میکنن  دوباره بر میگرده 

دشمن زیاد دارم از خانواده خودش تا بقیه ... حالا با ابن دعا کاری کردن شوهر من خیانت کنه منم تنها جای ...

ای خدا😔😔ببین به خدا حیفه حیف صد در صد شوهرت ذاتش بد نیس این دعاها و طلسم ادمارو مثل ربات میکنن کاش باطل کنی هرجور شده و برای زندگیت تلاش کنی یکم سختیارو تحمل کنی ایشالا صبح میشه این شب

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ببین ماهم مامانم طلسم شده بود ی مدت حالش اصلا اوکی نبود

ی نفر گفت سرکه بریز همه قسمتای کنار خونع(کناره های قرنیس)ب خدا اصلا عجییب معجزه کرد شاید باورت نشه

این یارو هم سید بود اینو گف خیلی ادم خوبیه اصلا طلسم و اینا انجام نمیداد فقط باطل میکنع و واسه نوزاد و اینا دعاهای ارامش انجام میده

خدایا بینهایت شکرت💚💚

احتمالا شوهرت اینو بهانه کرده برا خیانتش 

فکر کردم خودت پیدا کردی.باور نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شاید فیلم شوهرت باشه

بخواد خیانتشو بندازه گردن دعا که مثلا تحت تاثیر دعا بودم

عکس دعا چجوری به نظر میرسید؟؟نوع خط و نوشته هاش چجوری بود؟؟

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
حرز امام جواد طلسم رو باطل میکنه؟

بله یکی از تأثیراتش باطل کننده دعا  و ایجاد محبت هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شاید فیلم شوهرت باشهبخواد خیانتشو بندازه گردن دعا که مثلا تحت تاثیر دعا بودمعکس دعا چجوری به نظر میر ...

حتما همینه شک نکن