2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چینفرینارو گفتم میترسم ب خودم برگرده

خب نکن قشنگم رها کن بزار بهترش بیاد سراغت 

مرکز انکولوژی خیریه امام رضا مشهد دکتر یاشا مخدومی . تایم حضورش و تو گوگل ببین مادرتو ببر پیشش خیلی ها درمان شدن ایشالا به امید خدا مادرت هم خوبه خوب میشه

یکی لایک کنههه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*                                            "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟!                                            ■جوری‌تلاش‌میکنم‌هرجا‌اسمم‌اومد‌مامانم‌با‌افتخار‌بگه؛دختر‌منه‌ها■

بیشتر ببینید

از معجزه ی شکرگزاری#  استفاده کن و بهرمندشو ، خودتو  حال خوب زندگیتو از درون بساز،  خودتو برا دلِ خودت بکش بالا  و مطلقاً از نفرین کردن دوری کن، چون به ضرر خودته.

اگه کتاب سخته، میتونی بعنوان مثال توی کَست باکس  معجزه ی شکرگزاری اثر راندا برن رو گوش کنی. یا کلی دوره و تمرین و شیوه ی شکرگزاری که تو گوگل پُره شکرخدا🤍✨💫 

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

بیشتر ببینید
لعنت ب افسردگیابجی منم افسردگی داره همه فک میکنن ما خوبیم ولی بخدا سوختیم دیگه هیچ دارویی هم بهش نمی ...

خدا بهش سلامتی بده من چن ساله حال روحی خوبی نداشتم دکتر سترالین داد فقط چند بار مصرف کردم علائم افسردگی رو دارم ولی نه به اون شدت داروی چیزی هم مصرف نمیکنم 

چه داروهای مصرف کردن خواهرتون ؟؟

خدا بهش سلامتی بده من چن ساله حال روحی خوبی نداشتم دکتر سترالین داد فقط چند بار مصرف کردم علائم افسر ...

ممنونم عزیزم همچنین 🤍

این دوتارو یادمه اولش ک فلوکستین خورد نمیتونست بخوابه لرزش فک و دست گرفتع بود

سرترالینم حالششو بد میکرد یه سری دیگه هم دارو میخورد اسم اونارو یادم نیست کلا هییچ قرصی بهش نمیسازه متاسفانه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ممنونم عزیزم همچنین 🤍این دوتارو یادمه اولش ک فلوکستین خورد نمیتونست بخوابه لرزش فک و دست گرفتع بودس ...

مرسی عزیزم 💚 تو شهر ما دکتر علی مهربان که جوونم بود دو سه باری که پیشش رفتم متوجه شدم خیلی نسبت به به اونا بهتره درست گوش میده راه حل میده برای من فقط همین سترالین رو نوشته کلا میگفت من بدون دارو درمان میکنم بنظرم همه دردهای روحی فقط به صحبت کردن و درددل کردن دست میشه این دکتر هم رفته استرالیا اهل تهرانم بوده

مرسی عزیزم 💚 تو شهر ما دکتر علی مهربان که جوونم بود دو سه باری که پیشش رفتم متوجه شدم خیلی نسبت به ...

بیماری افسردگی خواهرم بیست سال بیشتره ک باهاشه کلی دکتر اینور اونور رفته فایده نداشت یکم زمینه ارثی داره 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

مرسی عزیزم 💚 تو شهر ما دکتر علی مهربان که جوونم بود دو سه باری که پیشش رفتم متوجه شدم خیلی نسبت به ...

اگه شما ساکن تهرانین پرس جو کنین شاید برگشته ایران بنظرم خیلی دکتر خوبیه تو شهر ما پاکروان خیلی معروفه ولی زیاد دارو میده که اینم اصلا خوب نیست دکترای شیرازم اصلا نتیجه نگرفتم 

بیماری افسردگی خواهرم بیست سال بیشتره ک باهاشه کلی دکتر اینور اونور رفته فایده نداشت یکم زمینه ارثی ...

عزبزم  هزاران بار سلامتی و شادی نصیب خواهرت ❤️ فقط افسردگیه یا مثلا وسواس فکری و عملی چیزی هم داره ؟؟ 

میترسم ب خودم برگرده فلن ک صاف صاف میچرخه

من یکشنبه میخوام برم پیش یه ملا استخاره بگیرم واسه ۲_۳ تا از حاجتام ( یکشنبه ها وقت استخاره از طلوع آفتاب تا عشاء آخر هست و روز نحس هم نیست ) 

میخوای واسه تو هم بگم استخاره بگیره ( نیت میکنم در مورد انجام دستور انتقام ؛ بعد نتیجه هر چی شد بهت میگم‌

ابن ملا نتیجه ی استخاره هاش رد خور نداره 

میخوام برم برای خودم 

بگم براش شما هم بگیره ( من رو کاغذ مینویسم استخاره هامو  به ترتیب شماره میگه نیت کن منم نیت میکنم قرآنو باز میکنه و جوابو میگه 

مثلا برای شما رو کاغذ بنویسم : کاربر مهتاب آبی علیه نامزد سابقش اون دیتور انتقام رو انجام بده به صلاحه ( نماز بعدش ؛ زیارت عاسورا و علقمه ) جواب هر جی گفت میام بهت میگم