2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تخم شربیتوخیس کن حداقل دوساعت هرچی بیشتربهتر

همراه خاکشیروآلو

برطرف میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

گل محمدی پودرکن بریزتوشیربخور این سریعترجواب میده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خوراکی ترش. لواشکی چیزی 

خوردن روغن کرچک شنیدم ولی استفاده نکردم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مایعات زیاد بخوررر 

میوه مخصوصا سیب بخور

انجیر یا کمپوتش خیلی کمک کنندس

برو سرویس به مق عدت آب گرم بریز و زور بزن بعدش به اندازه یه لپه کمتر مایع دستشویی بریز انگشتت بزن اطراف مق عدت و زور بزن

فردا خوب نشدی شربتش بیرون میفروشن اونم خوبه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
مایعات زیاد بخوررر میوه مخصوصا سیب بخورانجیر یا کمپوتش خیلی کمک کنندسبرو سرویس به مق عدت آب گرم بریز ...

شوخی میکنی 

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

شوخی میکنی

مایع دستشویی من از اینستا دیدم و به یکی گفتم اونم انجام داد تاثیر گذاشت 

نه زیاد به اندازه یه لپه بزن اطراف اونجا قبلش هم با آب گرم بشوررر

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم