2777
2789
ببخشید ولی اگه همه حقوق رو بگیری دیگه 14 تا سکه دیگه چیه این وسط؟ 4 تا شاخه گلم باید کفایت کنه

شما ۴ تا شاخه گل بگیر 🙂

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق و حقوق مهم تره از سکه برام

من که خودم دوست دارم به عنوان مهریه ۵ تا زندانی جرایم غیر عمد آزاد بکنه

مثلا بدهی هاشون رو بده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
شما ۴ تا شاخه گل بگیر 🙂

شما هم اگه تونستی برو بگو من هم تمام حقوقمو میخوام هم مهریه ببین بهت چی میگن... کسی که به حقوق برابر اعتقاد داره دیگه به مهریه اعتقاد نداره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

دیگه بیشتر از ۱۴ تا سکه فکر کنم قانون شده که نمیزنن

هنوز به تصویب رسیده عنوان تبصره بود

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اخه همون ۱۱۴ تا مبلغش خیلی هنگفت میشه

حرف الکی میزنن دیگه...شما چرا باور میکنی همینجوریشم ازدواج کم شده دیگه چه برسه با همچین شرایطی...شما میخوای ازدواج کنی به حرفای غیر منطقی اینجا توجه نکن ببین خودت کدوم واست مهم تره یا تمام حقوقتو بگیر دیگه مهریه نزار یا دیگه کلا باید بیخیال یه سری چیزا بشی...من که خودم حقوقم از هر چیزی واسم مهم تره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

بستگی به شرایط خودتون، شرایط همسرتون و اخلاقیاتتون داره 

نمیشه آنقدر کلی نظر داد

مثلا من قبلا تو فکرم بود حق طلاق بگیرم ولی بعد ها تو دوره آشنایی به این نتیجه رسیدم من اگه حق طلاق داشته باشم تو زندگی بمون نیستم 😂😂 همسرمم خوبه خداروشکر ولی کلا آدم ازدواجی نبودم خیلی سخت تصمیم گرفتم ازدواج کنم و الان میبینم اگه حق طلاق داشتم و کارم راحت بود ممکن بود بزنم زیر همه چی، چون زندگی متاهلی قسمت خانه داریش خیلی سخته، مخصوصا اون قسمت که مهمون دعوت میکنی و شما میزبان حساب میشی 

ببخشید ولی اگه همه حقوق رو بگیری دیگه 14 تا سکه دیگه چیه این وسط؟ 4 تا شاخه گلم باید کفایت کنه

چون متاسفانه باید بگم بعضی قاضی‌ها شروط ضمن عقد رو قبول ندارن اگه محضری باشه و رسمی نباشه.

در ضمن قانون همچنان تمکین و چیزهای دیگه رو وظیفه مسلم زن می‌دونه پس طبیعیه که مهریه هم در قبال گرفته بشه. 

.She's somebody , not some body.  

اینجا هر کی هر شرایطی دلش میخواد میگه ولی یه پسر به من نشون بدین که 114 تا سکه میده با حق طلاق...

اینجا دارن شرایط رویایی رو میگن که اتفاق نمیفته

شبیه اون بنگاهیا که میگن اینجا ملک متری مثلا 100 تومنه بعد بری معاملاتو نگاه کنی بیشتری از 80 معامله نشده

حقیقت اینجاست که اگر وکالت بلاعل اشتغال و خروج کشور و طلاق رو میخواید کلا مهریه یک سکه هم باید رضایت بدید تا پسر هم راضی بشه

اوناییم که میگن وای فردا روز شوهره راحت طلاقمون میده ادمای بدون اعتماد بنفس وابسته (شایدم آویزون) هستن

وگرنه بالاخره بعد چند سال زندگی ممکنه به هر دلیل شما اونو نخوای یا اون شما رو نخواد یا به اختلاف جدی بخورید 

قرار نیست زن یا مرد تا اخر اسیر یک نفر بشن

توی طول زندگی مدیریت مالی و مشارکت داشته باشید اگر چیزی میخرید باهم سند بزنید هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباشید

شما هم اگه تونستی برو بگو من هم تمام حقوقمو میخوام هم مهریه ببین بهت چی میگن... کسی که به حقوق برابر ...

لزومی نداره اینجا توضیح بدم چجوری و چطور میخوام حقوق برابر داشته باشم

من برام حقوق برابر خیلی مهم تر از سایر موارد هست وقتی الان میتونم برای مثال برم خارج از کشور چرا باید بعد ازدواج همسر بخواد اجازه خروج از کشور بهم بده؟مگه اسیر گرفته یا من زندونی هستم و یه سری مسائل دیگه که خارج از حوصله هست بخوام تایپ کنم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بستگی به شرایط خودتون، شرایط همسرتون و اخلاقیاتتون داره نمیشه آنقدر کلی نظر دادمثلا من قبلا تو فکرم ...

خب اینکه حق طلاق داشته باشید تو زندگی بمون نیستید یعنی شما مشکل دارید باید برید مشاوره مشکلتون حل کنید کاملا جدی

با خنده اینو میگید ولی خیلی این حرف عجیبه

یعنی تا کسی به زور تو زندگی نگهتون نداره نمیمونید ! 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز