2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم پست فیکه محاله ادم عادی این شکلی حرف بزنه....خیلی دراماتیک رفتار میکنی انگار مثلا داری تو ت ...

تو چرا ساکت نمیشی هر تاپیکی میرم میبینم با اسی ها مشکل داری برو خودت تاپیک بزن آنقدر با اسی ها مشکل نداشته باشی الکی دخالت نکن تو زندگیش شاید میخاد با اون آدم زندگی کنه چرا فاز منفی میدی تو زندگی بقیه سرتو از زندگی نی نی سایتی ها بکش بیرون لطفاا 

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

خب میخادت دیگه 😇والا چیکار داشت

خدا از دهنت بشتوه من خوسحال سم 

واست دعا میکنم تو هم ‌واسع من کن 

من خیلی خیلی عذاب کشیذم خیلی انکار مرده بودم از قبر خدا منو بیرون اورد برا هبچ دختری اون صحنه هارا نمیخوام 😔 خیلی دلم میخواد فقط یکمی خوشحال سم بعد اون همه سختی یبار بخندم

تو چرا ساکت نمیشی هر تاپیکی میرم میبینم با اسی ها مشکل داری برو خودت تاپیک بزن آنقدر با اسی ها مشکل ...

باشه عزیزم من ناراحت نشذم به حرف هاش ولی کاش میفهیمد قضاوت میکرد تاپیک های قبلیم نوشتم چقد تو اذیتم کشیدم 😔 

این دودله آرزو میکنم تو سرنوشت هم باشید و بهم برسید عشق خواستنیه

میدونی خیلی راست گفتی خودم هم همون حس رو داشتم 

نه یجوری حرف زد که کلا ازش ناامید شم و نه گفت مال من شو 

جتی بین حرف هاش من رو جانم صدا میزذ 

میدونی خیلی راست گفتی خودم هم همون حس رو داشتم نه یجوری حرف زد که کلا ازش ناامید شم و نه گفت مال من ...

انشالله از این سردرگمی میاد بیرون باهم خوشبخت میشید تاپیک عروسیت گلم 

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

انشالله از این سردرگمی میاد بیرون باهم خوشبخت میشید تاپیک عروسیت گلم

قربون خوش قلببت شم که سر صبحی برام دعا و ارزو نیت خوش گرفتی الهی به زندگی خودت برگرده هرچی تو دلت مراد داری برسی 🥹🤲🏻

برام دعا کن فقط یکمی منم شاد شم 

خدا از دهنت بشتوه من خوسحال سم واست دعا میکنم تو هم ‌واسع من کن من خیلی خیلی عذاب کشیذم خیلی انکار م ...

سخت نگیر مهم اینه در زندگی نادرست نماندی طلاق خودش جرات میخاد والا باید هر روز با طرف دعوا میکردی اگ واقعاپسره رو از ته دل میخای علاقه ت رو ابراز کن