2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تو سیکل ای وی افم شنبه به امید خدا پانکچر دارم 

دفعه دوممه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بستگی به دکترتون داره نه بابا من هفت روز اول روزانه یدونه دور ناف 

از روز هفت دور ناف با یه دونه دور بازو تا روز دوازده همین 

امشبم چهارتا امپول ازاد سازی وسلام

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
کلا رو هم رفته چقدر طول میکشه

بازم بسته به نوع درمان دکتر داره من خیلی طول نکشید دو هفته 

ولی بعضی دکترا یه ماه اول ال دی میدن یکارایی میکنن دو ماه طول میکشه

انشالله که خدا بهت یه نی نیی نازبده التماس دعا

مرسی گلم شمام انشالله زود زود خودتون باردار بشبن

دکتر من آقای دکتر رضا نصر هستن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز