آبان خانم سندرم پای بی قرار متاسفانه یه بیماری بیخوده که به شدت روی خواب تاثیر منفی داره و آسیب عصبی به طرف میزنه. دلایلش زیاده و بی قراری پا توی ماشین به مدت طولانی یا روی مبل و ... متفاوت و راه حلهای متفاوتی داره.
منتها الان فکر کنم شما بی قراری برای خوابیدن مد نظرته.
شبها چای ننوش. استرس و دلشوره در تشدیدش دخالت مستقیم داره. کمبود ویتامین E و D. در بوجود اومدنش موثره
منم این بیماری رو دارم. مثلا اوایل بارداری که نگران تشکیل قلب جنین بودم دقیقا 72 ساعت کاملا بیدار بودم طوری که همسرم بخاطر زجری که کشیدم اشکش در اومد. راه حلش اینه که یه لیوان شیر بنوشی و سپس با چند قطره اسطوخودوس کف پاتو چرب کنی
اون وقت برو تو تخت و مثل زمانی که پیاده روی طولانی خستمون می کنه و یکی پامونو می ماله بگو همسرت یا هر کسی که نزدیکته با یه کرم مرطوب کننده کل مچ پاهاتو مرطوب کنه و ماساژ بده. معمولا یکی از پاها بی قرارتره, چشماتو ببند و هر نقطه که بی قراری می کنه رو یکی یکی اسم ببر مثلا من پشت ساقم, لای انگشتای پامو می گفتم. یهو می بینی خوابت برده
بده تا سه شب اینکارو برات بکنن, هر شب سر ساعت معینی به رختخواب برو چون با تغییر ساعت خواب اونم شروع میشه. هر شب از غروب چای ننوش و قبل خواب شیر بنوش, دوش گرفتن قبل خواب هم خیلی تاثیر خوبی داره
من بعد 3 شب بی قراریم کاملا از بین میره تا به موردی برا استرس بیاد سراغم
📍 الان کاربرا بخاطر چرندیات اون کارشناس با عقل و شعور راجع به تشت شیر می ریزن سرم, ولی زجر ِ یک بیماری رو فقط کسی میفهمه که دچارش باشه و اینها راه حلهای مثبت بی قراریه📍
اگه تو ماشین و رو مبل هم مشکل داشتی بهم بگو