2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین با هم درد و دل کنیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 76 پست
در آرام ترین حالت خود🦍رشتم انسانی دوازدهمدارم جامعه مبخونم💔پریودم استم

من خسته شدم دیگه فردا میخونم اه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

یازدهم تجربی از استرس نهاییا معده برام نمونده

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن بشین فقط واسه دروس نهایی بخون به بقیه درسا اهمیت نده فقط نهاییو بخون خیالت راحت شه

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی یعنییی چییییی😂😂😂😂من که تمرکزمو گذاشتم 30 40 بزنم حداقل خیلی خوندم ولی مطالب یادم رفته هفته ...

چی میخوای دندون؟؟ با ۳۰ ۴۰ فوقش پزشکی آزاد بیاری ها😐

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
کنکوری گل پاشه بره از لحظات حساس این موقع استفاده کنه بعد کنکور وقت هست.از زبون ی پسا کنکوری🤪

🥲💔امشب حالم بد بود اومدم سایت یکم روحیم عوض شه

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
نهایی عذابمان میدهد از کنکور وحشت داریم😂

حققققق

چی میخوای دندون؟؟ با ۳۰ ۴۰ فوقش پزشکی آزاد بیاری ها😐

نه بابا خوشم نمیاد از دندون میانگین 40 اینا بزنم نهاییم اوکیه تشریحیا رو خوب خوندم معدلم خوب میشه میتونم رشته خوب برم 🥲❤️ ولی خب مثلا فیزیک حداقل امید دارن 60 بزنم 

زیستم خیلی ضعیفه نمیدونم چیکار کنم

زیست کتابو بخون مشکل داشتی فیلم اساتیدو ببین سوال زیاد بزن

این سایت خوره ی وقته مراقب باش.لامصب سیاه چالرو میمونه.بجاش یه اهنگی چیزی گوش بدی یا مرتب کاری کنی ب ...

شما رشتتون چیه؟؟🥲🥲🥲🥲من واقعا توو دوران pmsام اصلا هیچی به مغزم نمیرسه

2790
2778
2791
2779
2792