2777
2789
عنوان

PMS خیلی حاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ده روز مونده به پری فکر نکنم پی ام اس محسوب بشه احتمالا بدلایل دیگه استرس داری و عصبی شدی، حالا کلا من خودم رفتم دکتر بخاطرش بهم فلوکستین داد، هیچ عوارضی نداره فقط درست مصرف کن، اول یک ورق ده بخور تموم که شد بیست رو شروع کن و تا پنج ماه حداقل استفاده کن، موقع قطعشم با یک ورق ده قطعش کن. هر روز سر ساعت بخور، 

دمنوش بابونه، گل ساعتی و گاو‌زبان هم امتحان کن، مخصوصا غروبها، خیلی عالین، برنامه ریزی داشته باش، افکارت رو‌جمع و‌جور کن. همه ی آدما همینن و اینها نشونه سلامت تو‌هست🌹🙏

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

هر ماه وضعم همینه

ناراحت نباش عزیزم این نشونه سلامت بدنته، ولیدکتر برو‌بنظرم شما زمان تخمک گذاری اینجوری میشی، الان شروع شده آیا تا روز پریودت ادامه داره یا خوب میشه؟ اگر خوب بشی تا دو روز دیگه بخاطر تخمک گذاریه، شاید بهت داروی ضد بارداری بده خوب شی. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵