2777
2789
عنوان

چی شما رو از افسردگی نجات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شاغل نیستی دنبال کار باش درامدت حس خوبی بهت دست میده روتین های کوچیک به زندگیت اضافه کن روتین پوستی داشته باش هر روز شده ده صفحه کتاب بخون داستان های واقعی بخون اون موقع بیشتر دیگرانو درک میکنی عاقلانه تر تصمیم میگیری و چند روز در هفته فیلمهای خارجی ببین مخصوصا فیلم با ژانر کمدی یا بقا که امید به زندگی میده مثل ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد صبحانه حتما بخور ترجیحا قند مصنوعی و با روغن نباشه اول  صبح گوشی دستت نگیر میتونی رنگ امیزی بزرگسالان بگیری رنگ کنی رقص پا بگیری یا طناب تو خونه ورزش کنی البته اگه باشگاه یا یوگا بری خیلی خوبه اتاقتو حتما تمیز نگه دار صبحا روتختیتو حتما مرتب کن تو اینستا کم برو اول صبح گوشی دستت نگیر غیبت نکن خیلی بار منفی داره 

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
اگه شاغل نیستی دنبال کار باش درامدت حس خوبی بهت دست میده روتین های کوچیک به زندگیت اضافه کن روتین پو ...

من خودم مدت زیادی افسرده بودم کارایی که گفتم تاثیر داره .طولانی مدت هم خونه نمون افسردگی بیشتر میشه سعی کن تو اجتماع باشی

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
توخونه نباش اصلا بیرون باش تاثیرداره

نمیتونم زیاد بیرون برم خونوادم نمیذارن شهرمون کوچیکه

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

باید حتما به خودشناسی برسی عزیزم

یکی از مشکلاتم اتفاقا همینه هنوز خودمو نمیشناسم از رفتار بگیر تا علاقه و…

من از اون دسته آدمام ک اگر مشکلی داشته باشم برم یه خرید بکنم یا دور دور کنم خوب میشم

منم اینجوری ام ولی موقته تا میام خونه انگار کوه غم روم میشینه

سلام. برای خاستگاری خوب که به خدا توکل کن. نذر کن برای یکی از ائمه. مشکلت با اجتماع چیه؟ رو خودت عیب ...

بخدا مشکلی ندارم نه ظاهری نه خونوادگی ولی کلا میترسم برم توی بازار و اینجور جاها حس میکنم همه نگام میکنن یجورایی سرمو پایین میگیرم

یکی از مشکلاتم اتفاقا همینه هنوز خودمو نمیشناسم از رفتار بگیر تا علاقه و…

اگه اینستاگرام داری پیج آقای حسین صاحبی بزاز را فالو کن در زمینه ی خودشناسی و خودسازی خیلی کمکت میکنه کانال تلگرام هم دارن

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.

بخدا مشکلی ندارم نه ظاهری نه خونوادگی ولی کلا میترسم برم توی بازار و اینجور جاها حس میکنم همه نگام م ...

چند سالته؟ مثلا دانشگاه ی محیط اجتماعیه رفت و آمد نداری؟ یا باشگاه؟ فقط تو خونه‌ای؟ نگاه که می‌کنن یا خیلی خوشگلی که خوشگلی دردسر داره😅 یا نگاه‌های عادی هست. یعنی کسی نمی‌خواد بگه این دختره فلان شکلیه، فلان مدلیه. متاسفانه احساسات یکم زیادی مزخرفن. محل نذار. برای شروع با کسی برو بیرون اگه هست. دوستی فکی فامیلی. برای بیرون رفتن بهانه جور کن. خریدی چیزی. به خودتم مدام تلقین کن تو هم مثل یکی از بقیه مردم بقیه‌م مثل خودت. ی مشت آدمیزاد دور هم داریم زندگی می‌کنیم دیگه. به بقیه نگاه کن ببین اونا چه جورین مگه؟ واژه‌ی ترسم زیاد به کار نبر. هر چی بیشتر بگیش بزرگتر میشه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

چند سالته؟ مثلا دانشگاه ی محیط اجتماعیه رفت و آمد نداری؟ یا باشگاه؟ فقط تو خونه‌ای؟ نگاه که می‌کنن ی ...

۲۵سالمه

چرا دانشگاه میرم

ظاهرم زیادی خوشگل نیست خوشگل معمولیم 

استایلم هم در این حده یعنی نه زیاد محجم نه نیستم

۲۵سالمهچرا دانشگاه میرمظاهرم زیادی خوشگل نیست خوشگل معمولیم استایلم هم در این حده یعنی نه زیاد محجم ...

خب حجابت که بد نیست. حتما لازم نیست چادری باشی. حدودش رو باید رعایت کنی که تو این عکس حداقل ۸۰ ۹۰ درصد رعایت شده. امیدوارم تو درست هم موفق باشی:))

کتاب‌هایی که دوستان گفتن بخون. ولی محدود به همونا نشو بازم خودت بخون. ی وقت ی کتابی هست که برای خود خودت نوشته شده ولی ممکنه جزو اینا نباشه. بعدم تو دلت بگو انقد نگا کنین تا چشمتون دربیاد😅 چون پوشیده ای دید که نمیتونن بزنن ولی دلت خنک میشه. به خودت بگو این کوچه خیابونا مال منم هست تا بتونم توش راه میرم. ولی برای خاستگاری خوبم خیلی نگران نباش. هم به خدا بسپر هم خودتو تو محیط هایی مشغول کن که فکر میکنی آدم مورد نظرت اونجاها پیدا میشه.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام