2777
2789
عنوان

رشد مو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 33 پست
منم یک روز در میون این محلول رو زدم ولی اثرش اونقدر قابل توجه نبود😞ببخشید شما اون دمنوش هاش رو هم م ...

یه مدت خوردم بعد تنبلی کردم ولی واقعا وقتی میخوردم پوستم هم عالی شده بود اعصابم خیلی ارومتر بود انرژیم بیشتر بود کلا خیلی خرم که نمیخورم😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول موهات باید تقویت بشه بعد رشد کنه برا بعضی اینجوریه من دوماهه

یعنی از اول رشدش زیاد نشد؟ بعدا که بیشتر استفاده کردی زیاد شد؟ اخه من به هوای اینکه رشد موهام زیاد میشه رفتم پسرونه کوتاه کردم. قبل از استفاده هم رنگ کردم بفهمم چقدر رشد میکنه ولی تغیری نکرده فعلا

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
منم یک روز در میون این محلول رو زدم ولی اثرش اونقدر قابل توجه نبود😞ببخشید شما اون دمنوش هاش رو هم م ...

باید هرروز ب نی تفاوتش زمین تا اسمونه

الان همه تو تاپیک به این نتیجه رسیدن هرروز با یک روز درمیون تفاوتش نصف نیست خیلی بیشتر از نصفه

یعنی یک روز در میون شاید یکساله جواب بگیری هرروز بزنی سه ماهه

یه مدت خوردم بعد تنبلی کردم ولی واقعا وقتی میخوردم پوستم هم عالی شده بود اعصابم خیلی ارومتر بود انرژ ...

اِوا نگین اینطوری😓ان شاءالله که پوست و‌مو و اعصابتون هر روز بهتر شه😊ممنون از پاسختون

یعنی از اول رشدش زیاد نشد؟ بعدا که بیشتر استفاده کردی زیاد شد؟ اخه من به هوای اینکه رشد موهام زیاد م ...

مطمئن باش رشد میکنه اگر برای من کرد برای تو هم میکنه الان خیلیا با این محلول اقلا ماهی پنج سانت رشد دارن

چند نفرمونم ده سانت 

خود استارتر ماهی ده سانته

هفته ای یک و نیم سانتو همه دارن 

دمنوشا خیلی کمک میکنه بهت

ترشی که نمیخوری؟

مرسی عزیز دلم اگه نتیجه بگیرم یه عمر دعاگوتم

الان بارداری بعد تو شیر دهی موها بیشتر میریزه از الان تقویتش کن که کمتر بریزه چون زایمان فشار میاره بعد هم شیر دهی ولی بدون در هر صورت دوباره موهات درمیاد 

مطمئن باش رشد میکنه اگر برای من کرد برای تو هم میکنه الان خیلیا با این محلول اقلا ماهی پنج سانت رشد ...

نه زیاد اهل ترشی خوردن نیستم. دمنوشا رو هم گزنه و شنبلیله رو میخورم اون یکی چون پسرم زیاد شبا بیدار میشه بدخواب میشم نمیخورم

الان بارداری بعد تو شیر دهی موها بیشتر میریزه از الان تقویتش کن که کمتر بریزه چون زایمان فشار میاره ...

سلام دوستم من امروز شروع کردم به زدن محلول چندتا سوال دارم شما محلولو به کل موهاتون میزنید یا فقط کف؟باید بعدش ماساژ داد یا نه؟چندساعت میذارید بمونه؟

سلام دوستم من امروز شروع کردم به زدن محلول چندتا سوال دارم شما محلولو به کل موهاتون میزنید یا فقط کف ...

صفحه ۷۰۰ لینک تاپیک مو هست. بخونش جواب همه سوالاتو میگیری. خیلی چیزای دیگه هم دستت میاد

والا منم موهام خیلی پر بود با اینکه تار موهام نازک ولی رشدشون خوب بود ولی یهو موهای نازنینم کلی ریخت ...

منم از مزوتراپی نتیجه گرفتم

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز