2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شده خانوادتون دلتونو بشکونن؟؟؟

بدجوووور ناجوووور مامانم دلمو شکونده البته خب منم کم بد نبودم نسبت بهش...ولی بنظر خودم و دوروبریام مامانم بشدت باهام بد بووود ولم نمیکرد خب ادم دیگه نمیتونست سکوت کنه

چند سال پیش که عاقل نبودم دل شکوندم هنوز که هنوزه وقتی بهش فکر میکنم مثل سگ پشیمون میشم و خجالت میکشم و از خودم بدم میاد واسه همین الان به هیچ عنوان دل کسی رو نمیشکنم ولی تا دلت بخواد دلم شکسته 😞

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بیشتر دلمو شکستن

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه