2777
2789
عنوان

دوران عقدددد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 21 پست

فقط   با  دعوت  برو

زیاد  صمیمی  نشو     تا اخلاق  همه  شون  دستت بیاد

تو  حرف و حرف کشی   بین شون  شرکت نکن.

رابطه  کامل   نداشته باش

از اول  یاد  همسرت بده    ولو کم    بهت  خرج بده

عادت نده   که  برای  جایی   رفتن    ازش  اجازه بگیری  فقط اطلاع بده

پدر مادر ت در اولویت  باشن    و  اجازه نده  در موردشون بد بگن  و حتی   اگه  مشکل  با اونها  یا اطرافیان داره  به  همسرت نگو

احترام پدر مادر و....همسرت داشته  باش    و  اگر دلخوری بود   به  همسرت  شکایت نکن   اونو ننداز  وسط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خانواده ی شوهر گرم و صمیمی نشو

هروقت میخوای بری خونه مادرشوهرت حتما با شوهرت برو ک کمتر از گل بهت نگن

میری خونشون زیاد کارها رو انجام نده و وقتی کار کن ک خونشون شلوغ باشه ب چشم بیایی اما اونم کارهای سبک رو نه سنگین

رابطه جنسی برقرار نکن با شوهرت اجازه بده دست بزنه و اینا اما دخول اصلا ب هیچ وجه تا شب عروسی اینجوری ابروی تو ک دختری حفظ میشه و شان و شخصیتت میره بالا

حواست ب جاری و خواهرشوهر هم باشه جاری ها همه حسود و خبرچینن اصلا باهاشون گرم نگیر و در مورد خانواده شوهر باهاشون حرف نزن 

و حتی اگه دیدی جاریت داره پشت مادرشوهرت و خواهرشوهرت بد میگه حتی اگه تو ازشون بدت میاد فرار کن یجوری چون بعد کاسه کوزه ها رو میشکونه سر تو 

زیاد با جاری و خواهرشوهر و بقیه فامیل گرم نگیر

حرف بزن باهاشون اما در مورد چیزای بی ربط نه رفتار و اخلاق ادما 

و برای خرید عقد هر چی ک رسم هست رو بخرید اصلا کوتاه نیا چون بعدا برای عروس بعدی همه کار میکنن چون خودم زخم خوردم

هرچی الان دست بالا بگیری بعد احترامت بیشتر حفظ میشه

و از رسم و رسومات هم ب مادرت و پدرت بگو کامل برای خانواده ی داماد توضیح بدن همین اول کار که بعدا مشکلی پیش نیاد

از رسم شب چله عید نوروز روز دختر و ماه رمضون و هر رسم دیگه ای ک دارید 

من مامانم فقط میخواست شوهرم بده هیچ کدوم اینکارها رو نکرد برام تو خانواده ی شوهر خیلی تحقیر شدم 

پول تو جیبی هم بگیر از شوهرت و عادتش بده برات خرید کنه مثلا میری بیرون بگو وای اون مانتو چه خوشگله وای اون روسری چ خوشگله

میخوام برم ارایشگاه پول کم دارم برام بزن 

اینجوری یادش میدی ب فکر پس انداز و پول جمع کردن باشه و بفهمه زندگی خرج داره و مستقل بشه

در مورد خونه هم حتما مستقل انتخاب کن اصلا ب هیچ وجه پیش خانواده ی شوهر زندگی نکن ک بیچارت میکنن

مشکلش چیه

نمی‌دونم شاید به خاطر رابطه میگه

ولی خب من شخصا با اینکه با رابطه هیچ مخالفتی ندارم و کلا عجیبه برام که میگن رابطه نداشته باش ولی به نظرم قشنگ نیست که خونه هم زندگی کنید خودم شخصا خوشم نمیاد ولی خب تو دوراطرافم تو ۵ تا ازدواج اخیر ۳ نفرشون تو دوران عقد خونه مادرشوهر زندگی می‌کردن اون دو نفر هم یه نفرشون سریع عروسی گرفت اون یکی هم سنتی بودن تازه ازدواج کردن شاید یه ماه دیگه برن پیش هم