2777
2789
عنوان

بچه ها ببینید این چیه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 54 پست

سر بچه ها چرب میشه وچون میترسیم محکم بشوریم به مرور کثیفی ها وچربی هاخشکی میبنده

من هم سر پسرم وهم سر دخترم اینجوری بود، وقتی خواب بودن آروم آروم میکندم

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایبابا حالا نیفتی سر صبحی بنده خدا طالع منو ولش کن🥲🫶😁

نه تو رخت خوابم چیزیم نمیشه

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

سر بچه ها چرب میشه وچون میترسیم محکم بشوریم به مرور کثیفی ها وچربی هاخشکی میبندهمن هم سر پسرم وهم سر ...

وای اره سرگرمی منم همین بودش 

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

شپشی که خون میخوره سرش حالت قرمز میگیره ! 

این که میگی جنسش مثل ناخونه  تخم شپش که بهش رشک هم میگن جنسش هم شبیه ناخونه 

تخم شپش کلا به ساقه میچسپه سر همین فکر کردی از سر رشد کرده 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
من فکر میکنم همون ناخن باشه رو زمین بوده رفته تو سرش

منم همین احتمالو دادم ولی خب اینکه چجوری اینقدر عمیق فرو رفتخ تو سر بچه نمیدونم

اون خانومه ینی مسخره کرد گفت خونت خیلی تمیزه 🤔🥲🫶

بابا فرستادم دیگه کف دستمه کیفیت نداره عکسه تو سایت ینی تو گوشیم قشنگ واضحه اینجا واضح نیست اگر میخو ...

نهه😂😂😂بخدا هیچی مشخص نیست 

هرچی نگاه میکنم، بیشتر دست میبینم

حداقل دورش ی دایره بکش

یا زوم کن عکس بده 

نهه😂😂😂بخدا هیچی مشخص نیست هرچی نگاه میکنم، بیشتر دست میبینمحداقل دورش ی دایره بکشیا زوم کن عکس بد ...

بابا بخدا یه دونه زوم فرستادم دیگه زومترش میشه سلولای مرکزی پوست کف دستم 🥲