2777
2789
عنوان

کارت بانکیم خود به خود خالی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 58 پست
نه گلم رسیدش هست دویست هزارتومان .اونم یه جا نه .مثلا یه بستنی گرفتم واسه بچه ام سی تومن .بعدش رفتم ...

قسط نداری ضامن کسی نشدی؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

برو پرینت بگیر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش گرفتن ۱۰ گردش آخر هست از دستگاه عابر مربوط به همون کارتشاید کسی از اطرافیان رفته باهاش خری ...

نه گلم اطرافیانی  نیست .شوهرم و همه شهر دیگه هستند .بچه هامم اصلا بیرون نمیرن زیر هشت سال هستن .خودم هم مطمئنم اصلا بیرون نرفتم تو این سه روز جز همون یه بار همه اش خونه بودم 

آره رمز پویا ندارم .کسی می تونه ازش انتقال داده باشه حساب خودش ؟وقتی کارت پیش من بوده

فقط در یک صورت میشه اونم اینکه کارتت رو کپی کرده باشند ولی در اسرع وقت پیامک بانکی و رمز پویا و همراه بانک رو فعال کن در جریان جزئیات حسابت قرار بگیری 

آخرش میرسی به یه راهکار قانع کننده بانکی که باهاش حسابت صفر شده ، اصلا نگران نباش 🤣🤣🤣

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

آخرش میرسی به یه راهکار قانع کننده بانکی که باهاش حسابت صفر شده ، اصلا نگران نباش 🤣🤣🤣

ای وای .دیگه به بانک هم نمیشه اعتماد کرد .مغزم به جایی نمی رسه خودم باردارم وقتی هم باردار میشم فوق العاده خنگ  وهنگ میشم .فقط شوهرم که می گه خرجش کرد در حال که من اصلا از خونه  نرفتم بیرون حرصم می گیره .

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792