2777
2789
عنوان

شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 42 پست
ن مانتو و اینا.شنیدم شیراز ارزونه .بازار وكیل خوبه؟

اگر ارزون میخوای برو سه راه طالقانی. یا مشیر فاطمی 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ارزون میخوای برو سه راه طالقانی. یا مشیر فاطمی 

اونجا مانتوی خوشگل رو باید خیلی بگرده تا پیدا کنه  . ولی اره قیمتها مناسب تر هست

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

اگر منظورت مشير فاطميه

كه اصلا چيزاي خوبي نداره

پاساژ هاي خوب شيراز  كه بتوني خريد خوب بكني 

ايناس

ستاره فارس خيابون عفيف اباد

هامون  بين  فلكه سنگي و سه راه عفيف اباد

مجتمع خليج فارس  سر شهرك گلستان

پاساژ هاي افتاب فارس و اهورا و ميلاد  خيابون معالي اباد

پاساژ سپهر خ عفيف اباد

سلطانيه خ قدوسي

پس من كجا بودم😂😂😂

شما همون سینما سعدی وپارامنت بودی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ممنون از همگی😙. من عاشق بازاروكیل و سرای مشیر و نارنجستان شدم .همه جاش قشنگه

شیراز خیلی قشنگه ، خوش بحالت که الان شیرازی😍 باغ ارم هم برو 😊البته نمیدونم هوا چطوره و چقدر گل داره

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
شیراز خیلی قشنگه ، خوش بحالت که الان شیرازی😍 باغ ارم هم برو 😊البته نمیدونم هوا چطوره و چقدر گل دار ...

همه جارو رفتم باغ ارم كه اولی بود خیلی دوسش میدارم. البته عید بهتر بود.من هفت سال پیش عید اومده بودم الان خشك شده بود درختاش

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز